LISÄTIETOA:

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Kaksi päivää kasvattajakisaan!

* * * IIIIIIIIIIIIIIIIIK !!! * * *


Lähtölistat Ypäjän viikonlopun puttekarkeloihin ovat tulleet! KAKSI PÄIVÄÄ KASVATTAJAKISAAN!!! Iiiiiik ja käääääk ja silleen!

Voitto piipertää lauantaina ensimmäisen osakilpailun klo 13 juhlakentällä alkavassa luokassa. Starttinumero on seitsemän eli suht alkupäässä luokkaa. Hiukan epäilytti, että osuukohan meille taas ensimmäisten joukkoon lähtöaika edellisvuosien tapaan, mutta eipä sentään tällä kertaa. Sunnuntaina mennäänkin käännetyssä paremmuusjärjestyksessä radalle eli lauantain ykkönen starttaa viimeisenä.

Starttiviivalla on tässä 6-vuotiaiden kasvattajakilpailussa yhteensä 32 koulusuokkia. Jos joku on varmaa, niin se että kisasta tulee kova! Toinen toistaan laadukkaampia nuoria hevosia tavoittelemassa muikeita voittorahoja eikä joukossa varmastikaan ole yhtään vaatimatonta maneesilanaa.

Voitolla alkaa olla treenit tehtynä ja enää pidetään peukkuja pystyssä ettei mitään yllättävää tapahdu ennen viikonloppua. Huomenna vielä Maija ratsastaa viimeiset säädöt kohdilleen ja se on sitten siinä. Kaikki on tehty mitä tehtävissä on. Enää ei voi kun toivoa hyviä ratoja ja sijoitusta mahdollisimman ylös tuloslistassa. Viimeinenkin sijoittunut kuittaa kuitenkin 300 € rahaa!

Tässä vielä lopuksi viime maanantailta videokuvaa.


6 kommenttia:

 1. Onnea kisaan!!! Voitto kotiin!! :D
  -H

  VastaaPoista
 2. Pidetään kovasti peukkuja!

  VastaaPoista
 3. Täytyypi yrittää lauantaina muistaa tuohon aikaa tulla juhlakentän reunamille notkumaan. :D

  VastaaPoista
 4. Hurjasti onnea, toivotaan että kaikki menee putkeen ja hevonen on nimensä veroinen. Hyvältä näyttää videolla ja livenä näytti torstaina vieläkin paremmalta (ja oli sitä energiaa...).

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista