LISÄTIETOA:

maanantai 30. marraskuuta 2015

Fiilispohjalla

Mää olen kauhistellut, hieman järkyttynyt, surkuhupaisasti naureskellut ja melkein jopa muutaman kyyneleenkin poskelle tirauttanut, kun olen katsellut Maijan treeneistä otettuja videoita. Ei se meno nyt joka kerta ole miltään täydelliseltä ja helpolta tuntunut, mutta aivan karmeaa nähdä miltä se hölskyminen siellä laahustusravissa oikeasti näyttää!

Välillä on tuntunut, että me ollaan Voden kanssa tämmösiä:


Linkki videoon

... mutta sitten tajuaakin, että totuus on tämä:


Siitäkin huolimatta, että totuus on tuo, aion jatkaa tavoitteetonta tepsuttelua hevoseni kanssa. Sunnuntaina keventelin ilman ohjausta kentällä pimeässä, sateessa ja tuulessa ja oli (niistäkin huolimatta!) aivan kauhian ihanaa! Näytin varmasti quasimodolta kamelin kyydissä, mutta fiilis oli mahtava! Jos harrastus tuottaa hyviä tuntemuksia, aurinkoisia ajatuksia ja hilpeää mielialaa, ei voi olla aivan pielessä.

5 kommenttia:

 1. Menohan näyttää hyvältä! Edward Galin ratsastusta voi ihailla pitämällä sitä aivan omana ainutlaatuisena taiteenlajinaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiton kanssa aina tuntuu paljon paremmalta kuin näyttää! :D Mutta fiiliksellä mennään ja se riittää näissä kotinurkissa. Eikä me minnekään ihmisten ilmoille olla menossakaan. Siis kisasuunnitelmia on nolla tulevaisuudessa. :)

   ...ja mitä tulee Edward Galiin. "Ainutlaatuinen taiteenlaji" lienee todellakin sanavalinta kohdallaan!

   Poista
 2. Hienosti menee! Ja tänäänkin se tuli ihan livenä todistettua :) Mä oon vahvasti myöskin sitä mieltä, että jos hommasta nauttii, niin silloin se ei tosiaan voi olla ihan pielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään meillä oli oikein hyvä treeni! Olin aivan hirmuisen tyytyväinen itseeni! :) Toki tietysti myös erittäin paljon hevoseen, joka sietää virheeni ja toimii parhaansa mukaan ristiriitaisista avuista huolimatta. Aivan huikeita pätkiä tänään! Jes! :)

   Poista
 3. Ihanaa, kun olen löytänyt aikuisen blogin, joka arvostaa ratsastustaitojaan yhtä paljon kuin minä :D Hyvävältähän tuo meno näytti! Hienoja heppasia sulla :)
  Pakko vielä kommentoida tuohon aikaisempaan postaukseen, omasta kokemuksesta. Itselläni prinssin löytäminen lähinnä aiheutti lisää ahdistusta ja stressiä, kun häntäkin pitäisi nähdä hevosten liikutuksen lisäksi :D

  VastaaPoista