LISÄTIETOA:

maanantai 5. lokakuuta 2015

Oho, treenikentällä havaittavissa estekalustoa valmiudessa


Kiitos, kiitos, kiitos! SUURI KIITOS pitkistä ja pohdiskelevista kommenteistanne edellisessä kirjoituksessani! Sain muutamia aivan uusia näkökulmia teiltä itselleni ja tuntuu todella huikealta, että olitte antaneet aikaanne minulle ajatuksienne ja kirjoitustenne muodossa noin runsaasti. Palaan aiheeseen vielä, mutta nyt tähän väliin jotain aivan muuta.

"Jotain aivan muuta" on tällä kertaa aivan naurettavan hupaisa miniestetreeni. Voitto ei ole viime vuoden  syyskuussa olleen suomenhevosten laatuarvostelun jälkeen esteloikintaa harrastanut eikä selässä killunut omistajakaan taida kehdata myöntää, että edellisistä hyppytreeneistä alkaa olla vuosikymmen.

Menneenä perjantaina kuitenkin ipana oli hoidossa, naapuritallin neito toimi koutsina ja Tarulandian rytmiryhmä suoritti ravi- ja laukkapuomeja ja lopulta jopa liiteli pienen pystyn yli. Vode sanoi, että "mää hoidan" ja tädin hommaksi jäi vain pysyä ratsunsa kyydissä.

Meillä oli aivan super kivaa! Ai vitsit! Superia, oikeasti!

2 kommenttia:

  1. Sujuvan näköistä menoa! Voitto on kyllä elämänsä kunnossa, sekä fyysisesti että psyykkisesti, näyttää niin seesteiseltä, rauhalliselta ja silti energiseltä. Me like!

    VastaaPoista
  2. Voiko laatuhevonen enää paremmalta näyttää! Ihana! Komppaan liisaa.
    -H

    VastaaPoista