LISÄTIETOA:

sunnuntai 21. elokuuta 2016

Sun poni on paksu!

* * * Totesi hollantilainen tuomari rotunäyttelyssä * * *


Minishet. o. Not At All Lu Art (-11)
Shetlanninponien rotunäyttely 20.8.2016
Turku, Metsämäen ravirata 
Tuomari G.J. Jaspersen, HOL


Hienosti vilkkuu tennarin pohjatkin kun laittaa tämmösen orhin vierellä juoksuksi...
Äsh. Nämä rotunäyttelyt ovat tosi tylsiä tapahtumia. Tulin, näin, voitin jne. tälläkin kertaa. Emmää oikein tiedä edes miksi mää Miniponia näissä näyttelyissä kuljetan (okei, tänne oli puoli tuntia ajomatkaa), kun useimmiten poni on luokassa yksin.


I palkinto
Luokkavoittaja
Champion Mini Senior

Tässä hurjassa yhden ponin luokassa Miniponi oli luokkavoittaja (wuuhuu) ja saamallaan ykköspalkinnolla myös Champion-tittelin saaja. Se mistä olen oikeasti todella iloinen, oli että eräs 2-vuotias komea nuori miniorhi nappasi parhaan suomessa syntyneen minishettiksen palkinnon! Ei me niitä kaikkia pystejä kotiin haluta, annetaan muillekin. :)


Mää tiesin, että tuo poni on kesän laitumella makoilun jäljiltä hyvinkin pönäkkä. Enkä nyt ainakaan enää voi väittää etten tietäisi, koska tuomarikin oli samaa mieltä. "Sun ponisi on paksu. Jos se olisi ohuempi, se liikkuisi vielä paremmin". 


Onhan tuo orhi näissä kuvissakin ihan komea! Mää ainakin tykkään! Ja hämmentyneenä ihastelen tuota harjan ja hännän puhtautta. Perjantaina iltapuhteiksi hinkkasin ja huuhtelin ja näyttelypäivänä jouhien kuivuttua ihmettelin että ompas sillä oikeasti vaaleat jouhet. Ihan vaan pikkusen oli tainnut mudassa kieriminen ja vihreällä tahkoaminen värjätä, ohhoh.2 kommenttia:

  1. Paljon onnea teille taas kerran, ihan älyttömänhienoksi on sen harja jo kasvanu ja kyllä se koko miniponi komistuu vuosi vuodelta vaan enemi ja enempi <3

    VastaaPoista