LISÄTIETOA:

tiistai 20. syyskuuta 2016

Eliittiponiini


Minishet. o. Not At All Lu Art (-11) 
Shetlanninponien Eliittinäyttely
Kangasala, Equillence Center Tavela, 11.9.2016
Tuomari: Irvine Burgess, GB
Kun olet lauantai-iltana (...yönä) fanittanut Cheekkiä keikalla Turun keskustassa Börssissä ja kotiutunut liki puoli kolmea, tuntuu todella fiksulta ajatukselta lähteä seuraavana aamuna kukonrääkymän aikaan ponin kanssa kohti näyttelyä. Mutta niin vaan sitä potkaistiin uusi päivä käyntiin kello kuusi muutaman tunnin prinsessaunien jälkeen ja haukotellen kasattiin poni ja perhe kuljetuskalustoon startaten Kangasalan suuntaan. Miniponien luokat ovat aina ensimmäisenä ja tänäkin aamuna ennen puoli kymmentä oli poniori liekeissä jo kehässä. Luokassa oli hurjat kaksi ponia ja ennakkoajatuksista huolimatta oli tulos vanha tuttu. 


Miniponi oli tällä(kin) kertaa luokkavoittaja. Komeat rusetit ja hienot palkinnot täällä! Oli ihan ensimmäinen kerta kun mun joku otus saa kaulanauhan! Wow! 

Kumpi meistä olikaan näyttelyä edeltävän yön pämpännyt nukkumisen sijaan?Hiukankos on pikkuisäntä ylpeä ponistaan!

Odotettiin kiltisti koko päivä melkein iltakuuteen saakka ja näyttäydyttiin vielä lopuksi BIS-kehässä. Sieltä ei menestystä tullut, mutta ei haittaa! Upeita poneja, hieno ilma, buffetissa hyvät sapuskat ja oikein kiva reissu kokonaisuudessaan. Kotimatkakin sujui enempiä haukottelematta ja ai vitsit miten makoisalta maistui matkalta Kotipizzasta napattu pizza! 


6 kommenttia:

 1. Onnea vielä kerra, hienoja kuvia olette ottanu olisko niitä mahdollista saada?
  On se oripoika kyllä niin isänsä näkönen :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Ihana poni ja pikkuisäntä!

  VastaaPoista
 3. Onnea! Tyylikäs pari! Ja ihana tuo koko perheen kuva!

  VastaaPoista
 4. Onnea! Hieno poni ja tyylikäs esittäjä. Mutta Cheek-fanitus menee kyllä tältä tädiltä yli ymmärryksen. ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat, ja onnittelut suorituksesta! Vähän käy kateeksi tuo näyttelytouhu, kun asuihin voi panostaa noin kivalla tavalla.

  VastaaPoista
 6. Ihania hyvänmielen kuvia! Todella komea poni!

  VastaaPoista