LISÄTIETOA:

lauantai 29. syyskuuta 2012

Kääääääääääk! Pelastakaa mut varusteshoppailumonsterilta!!!

Järkeni yritti väkisin saada mut sulkemaan Lakkapään Facebookissa olevat Kingsland -myyntisivustot kulman punaisesta raksista!! Ei onnistunut!! Millon musta on tullut näin HEIKKO?? Milloin mua on alkanut kiinnostaa MERKKIVAATTEET?? Kysynpä vaan...Odottelen postitse saapuvaksi kuvassa näkyviä ostoksia: Stanmore- huppari, Freedale Hat ja Ankaa softshell-takki. Huppari oli alessa (- 40%) ja tuo takki on vaan niiiiiin mahtava, ei voinut mitenkään vastustaa! Eikä varsinkaan kun kaupan päälle sai tuon pipon. Pipon hinta on yksinään 60 € !! KUUSIKYMMENTÄ EUROA! Piposta! Miettikääpä sitä! Mää en ainakaan ymmärrä...

Avomies-Upi osti nämä synttärilahjakseni, hän ei vaan taida vielä tietää sitä itse. Hih hih hih...

Normaalit tallivaatteeni ovat aivan kamalia riepuja, mutta kukapa niitä täällä maaseudulla peltojen keskellä edes näkisi. Naapurin nuorimies kiteytti asian kovin hienosti: "Tääl on kyllä ihan sama minkälaiset vaatteet ovat. Tääl on oikeastaan häpeällistä kulkee jossai merkkivaatteis"! 
NYT on sitten edustusvaatteet kun lähden täältä ihmisten ilmoille! Mulla on niin hyvät hevosetkin, että ne haluaa riittävän tasokkaasti pukeutuvan ratsastajan! (vitsi, vitsi)

Shoppailumanian kourissa käväisin Agrimarketin Löytölaari-päivilläkin. Sieltä en onnekseni ostanut kuin pick up- autollisen erilaisia jyviä, pellettejä, pipanoita ja suolakiviä. MUTTA... Matkani jatkui vielä Raisioon Cavallerist -hevostarvikeliikkeeseen. Sieltä tarttui mukaani Stübbenin venymättömät jalustinremmit Porren koulusatulaan ja miniponeillemme sopiva toppasadeloimi. Tätä viimeksi mainittua en nyt aivan purematta niele. Millä logiikalla en raaskinut ostaa niille alle 50 euron sadeloimea tuossa jokin aika sitten, mutta satasen sadetoppis oli tosi hyvä idea?! Parempi ollakin sopiva just eikä melkein!

Muuta en nyt voi kuin huutaa apua!!! Pelastakaa mut tämän todella vaarallisen shoppailumonsterin kourista!! Tulevan kuukauden ajan, seuraavaa palkkapäivää odotellessa, meidän kahden hevoshullun ihmisen ruokavalio taitaa koostua pihalta haetuista omenista ja metsästä poimituista puolukoista. Herkkupäiviä varten onkin makaroonia ketsupilla ja näkkileipää! Jiiiihaaaa!

12 kommenttia:

 1. Ei KL:ää!! Ne on niin näiden teinejen juttuja :D Etenkin niiden, ketkä hakevat sitä "ratsastustaitoa" varusteista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut jos mää oon TEINI ja RATSASTUSTAIDOTON?! :D

   Poista
  2. Mutku et sää oo :D

   Poista
  3. Wuhuuu! Maanantaisen aamun pelastus! \o/ Olen vanha ja ratsastustaidollinen!! :D

   Poista
 2. Pöh, halpis-softshelltakin ja KL:n softshelltakin ero on VALTAVA! Toinen on kuin toinen iho ja toinen joku hiostava kuori, pois en enää KL:n takkia vaihda!! :)
  ..ja mitä tulee "hienoihin" varusteisiin, niin aina on kivempi harrastaa mukavissa vermeissä, varsinkin katsoa valokuvia kun ollaan niin sävy-sävyyn! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää odottelen mun takkia saapuvaksi jo tosi innoissani!! :)
   Mun pitää vielä opetella pukeutumaan sävy-sävyyn ja ostaa lisää satulahuopia mitkä mätsää mun omien vaatteiden kanssa!! Ai niin! Ja pintelit! Semmosetkin pitäis olla! :O

   Poista
 3. Se saakelin shoppailumonsteri valloitti munki pään! Likaisilla kourillaan kävi asettamassa pehmenneet aivosolut shoppingmodeen ja tein kans eilen shopshop-bloggauksen :D Mitä tää on?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on jotain vastustamatonta!! :D
   Pitää muuten myöntää, että mää katsoin niitä ohjia kans "sillä silmällä"!! Aattelin heti mr-touhuihin niitä.

   Poista
 4. Mäkin oon tänä syksynä jo ostanu KLn collegetakin ja talvitakkia odottelen. Ups ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä meitä aikuisia ihmisiä oikein vaivaa?! :D

   Poista
  2. Mäkin sorruin ja ostin KL:n takin! Apua! :D

   Poista
  3. Todistaako tämä siis vain sitä, että me ei-teinit olemme myös hurahtaneet KL- vaatteisiin? :D

   Poista