LISÄTIETOA:

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ostoksia. Taas.

Mitäs sitä onkaan tullut ostettua edellisen varustepostauksen jälkeen? Kaikenlaista oleellisen tarpeellista ainakin (tai sitten ei?). Tämä blogi ei paljoa armoa anna, tuosta sivusta tunnisteen "varuste diipadaapaa" valikoimalla sain eteeni karmivan määrän kirjoituksia ostamistani hevosasioista! Ja mikä pelottavinta, postausten väli on viime aikoina ollut vain noin 2 viikkoa. Siis KAKSI VIIKKOA, 14 päivää, 336 tuntia!

Tämä loppui nyt. Tämä varusteostostelu!
Tai loppui ainakin Tampereen hevosmessuille saakka, siihen on aikaa sentään viisi viikkoa. Pitkä aika tämmöisen varustehulluksi muuttuneen elämässä, heh heh.


Ostos nro 1. Uusi mr-kisahuopa "meidän väreissä" eli oranssi-mustana.
Huopa on huippu loistava- Polypad seuramme kirjailulla. Huopaa saa tilattua valitsemillaan väreillä ja erikokoisena, erimallisena ja eripaksuisena.

Suosittelen näitä huopia erittäin lämpimästi!! Meillä on ollut käytössä tällainen huopa vuoden verran ja olemme olleet tyytyväisiä! Huopaa voi tilata 1hevosvoimasta!

"Polypad - huovat ovat kestäviä, pestäviä ja Englannissa tehtyjen tutkimusten perusteella tasaavat erittäin hyvin hevosen selkään kohdistuvaa painetta.

Polypad-satulahuovan pehmeä ja joustava kuitutäyte muovautuu sekä satulan, että hevosen selän mukaiseksi. Tällöin huopa pysyy paikoillaan ilman erillisiä kiinnikkeitä ja näin on minimoitu painetta aiheuttavat kohdat (paksut saumat, paksut ompeleet ja muut mahdollisesti satulan alle jäävät paksummat kohdat)."


Ostos nro 2. Hei hei, kaikille itsetehdyille karsinakylteille - täältä tulee uudet nimikyltit!
Kauniit, yksinkertaiset ja selkeät, mitäpä sitä enempää näitä selittelemään. Hintaa 13 € / kpl ja ostopaikka Hevosvarikko.


Ostos nro 3.  Lakkapään FB-sivuilla alelaarissa huuteli nimeäni Kingslandin Peacock Unisex Hooded Sweat Jacket. Yritin laittaa vastaan erittäin kovasti, mutta huomasin sormieni kirjoittavan kuvan alle "otan tämän". Se oli siis menoa... Mutta oli tämä sentään -40% alessa, sen verran pitää puolustautua!

Lakkapäällä toimi toimitus ja yhteydenpito taas aivan ensiluokkaisen hienosti! Kehoitankin jokaista menemään vilkaisemaan heidän FB-sivuilleen hyviä tarjouksia ja valikoimaan uutta päällelaitettavaa kevääksi!

9 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana huppari ja ihan mun värinenkin olisi; hyvän ostoksen teit! Nimikyltitkin ovat kyllä siistit. Meillä ei ole tallissa nimikylttejä laisinkaan, kun en ole mieleisiä löytänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huppari oli myös aivan mun värinen! :D
   Meillä on ollut tähän saakka karsinakyltteinä muovitaskussa olevat tietokoneella tehdyt nimilaput. Nyt ois pikkasen hienommat tulevaisuudessa! :)

   Poista
 2. Oho, tuollainen karsinatauluhan pitää pistää tilaukseen, ei ole todellakaan hinnalla pilattu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole hinnalla pilattu ja väri- ja mallivaihtoehtoja on tosi paljon mistä valita! :)

   Poista
 3. Ihania ostoksia! Mulla on muuten samanlainen Peacock, mut vielä haluaisin sen Ingridin, ooh... Uuden malliston Envyn ostin, kun halusin palkita itseni :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt kaksi KL- collegea ja ne saa luvan riittää ainakin toistaiseksi. Pyrin pysymään Lakkapään FB-sivuista taas kaukana... :P

   Poista
  2. Mulla kolme ja pari takkia ja ja ja ;D Mutta saa kai sitä joskus itseänsä lahjoa ;D

   Poista
 4. Noi onkin kivat noi nimitaulut! :) Pitänee kans jossain vaiheessa päivittää omat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nämä on kivat! :)
   ...ja niitä saa vaikka pinkkinä! ;)

   Poista