LISÄTIETOA:

torstai 3. heinäkuuta 2014

Ilonhippusia

Tämä viikko on ollut hämmentävä! On tapahtunut ihania asioita toinen toisensa jälkeen!


Miniponit ovat tulleet lainalaitumelta takaisin kotiin ja nauttivat spesiaalipaikasta laiduntaen tontin laitamalla kulkevalla hukkamaalla. Kuvassa kääpiöt ovat menneet lähes päällekkäin viettämään siestaa. 


Emmää tälläiseen hukkapalstan lohkoon laittaisi isoja hevosia, mutta noita kääpiöponeja menee tässä helposti parikin. Mutustettavaakin riittää ainakin viikoksi, jos ei pariksi! Tarhasta on suora kulku vihreälle apajalle.


Välillä pitää toki tulla biitsin puolelle auringon palvontaan.


Pieni poni on joskus niin kovin viisas! Hurmas on varmaan tiennyt, että alkukesästä tulee kylmä eikä ole luopunut villoistaan. Selkä on kesäkarvassa, mutta kyljet sekä mahanalus ei. Eikä muuten irtoa karva vaikka miten raaputtelisi! Sama juttu oli viime kesänä...


Tältä näyttää maisema toisesta "makuuhuoneestani". Maalaismaisema, sanoisin! Tykkään!


Sain kaverilta Ikea- kassillisen vaatteita muksulle ja nämä olivat siellä. Ihanat pienet ratsastushousut!! Aivan super valloittavat ja mikä ihana brodeeraus toisessa takataskussa!


Perinnekasvini pionikin on puhjennut kukkaan. Tämän kesän saldo kaksi valtavan hienoa isoa kukintoa. Kelpaa ihailla!


Nämä kengät olivat sellainen onnenpotku, etten meinaa todeksi uskoa!! Heitin kotona olleet vanhat tallikengät roskiin, koska niissä oli enemmän reikää kuin ehjää kohtaa. Mietiskelin, mistä ja milloin saan ostettua uudet hyvät kengät tallikäyttöön. Ja sitten - TSADAA! Kirppiksellä meikäläistä odotteli Haltin käyttämättömät vaelluskengät. Täydellisen sopiva koko, loistavat jalkaan ja hintaa - arvatkaapas! - KYMPPI! Nämä, jos mitkä ovat kirppilöytö!


...ja ettei totuus aivan unohtuisi, miniponit muistavat tätä tallinpitäjäneitiä suklaarusinoilla. Pysyy talikointiliike vetreänä eikä kottikärryjen pyörä ehdi ruostua liikkumattomaksi.


Mansikkakakkua! Super nam! Sain yllätyksenä kakkulähetyksen suoraan kotiin ja pitää myöntää, että äkkiä oli herkut hävitetty. Tekijälle ISO KIITOS - arvaan, että näet tämän! :)

Tällaista onnellista silppua kuvien muodossa... Ei alkua eikä loppua - ei järjen hiventäkään koko höpinässä, heh heh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti