LISÄTIETOA:

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Painajaisia

Voitto laiduntunnelmissa kesäkuussa 2013
Kuvan on ottanut Jaana Vuola, kiitos!

Eilen tulivat näkyville Ypäjän kuninkaallisten aikataulut. En voinut uskoa silmiäni! Mikä tuuri! Voitto starttaa lauantaina klo 8 luokan toisena estekokeessa ja sunnuntaina klo 9, niinikään luokan toisena, koulukokeessa. Yksi pieni epämukavuuden tunne oli jo ennestään siitä, että mitä jos joutuu starttaamaan aivan porukan alussa. Sehän sitten toteutui.

Viimeksi osallistuimme 3-vuotiaana laatuarvostelukarsintaan ja silloin Voitto oli koko osallistujakaartin ensimmäinen. Tuossa tapahtumassa oli arvosteluskaala kovin varovainen vielä ensimmäisten esitettyjen hevosten kohdalla. Pelkään tässä tapahtuvan samoin.

Näin viime yönä jo painajaista asiasta! Oli lauantain kisapäivä, olimme maneesissa ja Voitto oli muutaman muun hevosen kanssa askellajiarvostelussa. Esteihminen- Iiris ratsasti ruunalla ja liikkeet esitettiin ryhmässä ympyrällä. Tuomarit suureen ääneen ihmettelivät, onko Voitto aivan terve vai miksi se liikkuu noin huonosti. Hevonen kuitenkin sai arvosanat liikkeistään ja käynnistä tuli 5 ja ravista sekä laukasta 6. Yhdessä päätimme Iiriksen kanssa, että hevonen ei enää sunnuntaina osallistu estekokeeseen, koska ei liiku hyvin.

Peukut pystyyn, ettei tämä ollut mikään enneuni! Tarulandiassa on havaittavissa selvästi aikasmoista tunnekuohua tämän kisan tiimoilta... Jotenkin tuntuu, että heitin starttivuoron nähtyäni kaikki menestymishaaveet roskiin ja alistuin siihen, että viimeisiä ollaan. Maailman mahtavin Maija tosin lohdutti "Tyhmä lähteä ihan alussa, mut on sieltäkin joskus voitettu :) "

Kaksi ja puolipäivää laatuarvosteluun, kääääääk!

6 kommenttia:

 1. Hei, uni ei toteudu, jos sen kertoo ääneen!! Eli hätä ohi ;D
  Lähellä se on jo, apua! Mutta hengitä syvään ja luota hevoseen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, hyvä juttu!!! :D Eipä viime yö paljoa levollisempi ollut, saas nähdä mitä luvassa vielä on ennenkuin kisat on kisattu...

   Mää luotan Voittoon ja mää luotan Voiton ratsastajiin. Parhaamme meidän tiimi tekee ja tuloksista nähdään mitä tuomarit olivat mieltä! :)

   Poista
 2. Tsemppiä laatuarvosteluihin! =)

  VastaaPoista
 3. Nah, ne kattoo ja arvioi Voiton, ja sit koko loppupäivän joka hevosen kohdalla... "tää on hyvä mut ei niin hyvä kuin se Voitto" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtava näkökulma!!! Kiitoskiitoskiitos!!!! Tää pelastaa mun koko loppuviikon!!!! :) :) :)

   Poista