LISÄTIETOA:

sunnuntai 5. elokuuta 2018

Eliittiponipostia!


Perjantaina postilaatikosta löytyi ponipostia. Me saimme kutsun shetlanninponien Eliittinäyttelyyn! Kyseessä on parin vuoden välein järjestettävä kutsunäyttely, johon kutsutaan näyttely- ja käyttöluokissa menestyneitä poneja.

Piti hetken aikaa miettiä, ja täältä blogistakin tarkistaa, mutta kyllä se asia ihan näin on miten kutsukin kertoo. Miniponi on elokuussa 2016 ollut Metsämäessä näyttelyssä pokaalijahdissa ja sieltä tämän kutsunkin itselleen on ansainnut. Viime vuonna taisin näyttää orin yhdessä näyttelyssä (ja tänä vuonna en vielä siinä yhdessäkään), joten hieman on näyttelyinnostus allekirjoittaneella hiipunut menneistä vuosista.

Miniponi on jo jonkinlainen konkari Eliittinäyttelyssä. Kaksi vuotta sitten ori esiintyi Kangasalalla ja sitä edellisen kerran vuonna 2013 olleessa Eliitissä Kirkkonummella.

Eliitissä 2016

Ihan missään verkkareissa tänne ei kannata lähteä ponia taluttamaan vaan kuten kutsussa mainitaan "Eliittinäyttelystä pyritään luomaan juhlava tilaisuus, joten sekä yleisöltä että ponien esittäjiltä toivotaan perinteistä englantilaistyylistä pukeutumista".

Onneksi vaatekriisi selätettiin jo kaksi vuotta sitten edellisessä Eliitissä, minne poni niinikään sai kutsun aikoinaan, ja samat vaatteet on tallessa edelleen. Ainoa pieni mutta tässä on vain se että meistä kahdesta ori ei ole ainoa niitä kiloja lisää keräillyt... Mutta noh, ei vielä murehdita turhia. Enhän ole edes päättänyt lähdetäänkö tuonne!


6 kommenttia:

 1. Voi että kun lähtisitte ja pääsisitte, uskoisin kuitenkin että mahtavia kokemuksia omistajalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nämä aina kokemuksia! :)
   Ja vastapainoa kotiarjelle!

   Poista
 2. Oi, kuulostaa upealta, lähtekää ihmeessä jos vaan aikataulu, rahatilanne ja kuun ja tähtien asento sen sallii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ilmoitin ponin nyt mukaan tuonne Eliittinäyttelyyn. Saas katsoa lähempänä tapahtumaa onko mahdollisuus lähteä. :)

   Poista
 3. Ihanaa Taru, että oot taas back blogisi kanssa! Sattumalta kävin vilkaisemassa ja täällähän on kuulumisia jo parin kuukauden ajalta :) Olen seurannut touhujasi jo Arsin ajoista lähtien eli yli 10 v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että Emmi! Kiva kun löysit tänne taas! Täällä mää yritän ruuhkavuosissa rämpiessäni välillä tätäkin päivittää. :)
   Arsin ajoistakin on jo vaikka ja miten kauan. Alkaa olla 10 vuotta jo täynnä Arsinkin lopettamisestakin. Nopeasti on aika mennyt ja paljon on tapahtunut näiden vuosien aikana. :)

   Poista