LISÄTIETOA:

perjantai 7. marraskuuta 2014

Murheita

24.10.2014

Siitä on viikko aikaa, kun hehkutin mahtavia otuksiani koko postauksen täydeltä. Nyt olisi murheita vuorostaan tarjolla. Ylämäkeä ja alamäkeä, hevosihmiselle aikasten tuttua. Tai emmää teistä muista tiedä, täällä ainakin mennään tuolla kaavalla.

Maija ratsasti Voiton tänään maneesilla. Ruuna oli aivan hirmuisen järkyttävän kamala! Vastusteli eikä varsinkaan laukka pyörinyt kumpaankaan suuntaan yhtään mitenkään. Tuntui takapolvissa olevan vaivaa.


Mistä tämmöinen on tullut, enpäs yritä edes arvailla. Ensi viikon torstaille on sovittu seuraavat treffit Maijalle ja Voitolle, katsellaan silloin onko muutosta tapahtunut suuntaan tai toiseen. Mikäli tilanne on ennallaan tai jopa pahentunut, pitää tehdä jotain.

Siihen asti pidetään peukkuja pystyssä ja tepastellaan rauhassa maastossa suoria teitä.

4 kommenttia:

 1. Kannattaa hieroa niihin takapolviin arnicaa ja apteekista saatavaa voltaren fortea! Meillä on auttanut, kun etujalassa oli pientä "tenniskyynärpää" maista oireilua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olisi mietoa bliisteriä jäljellä, mietin uskallanko sitä laittaa... Samoin pähkäilin ehdottamaasi tulehduskipugeeliä. :)

   Tulee vaan liian hyvin mieleen kesä ja jalkoihin hierottu linimentti. Lähti karvat ja nahat, kontit olivat vereslihalla! :o

   Kiitos kuitenkin vinkeistä!! :)

   Poista
 2. Meille annettiin takapolviin ohjeeks bliistrausta 3päivän putkissa 2viikon välein, niin usein kun on tarvetta. Auttanut tosi paljon!

  VastaaPoista