LISÄTIETOA:

perjantai 13. maaliskuuta 2015

KevätKevätKevät!!!

* * * Aurinkoa! Tuuletonta! Lämmintä! Aivan iha(ha)naaaaa!!! * * *


Ei voi paljoa moittia viime päivien ilmoja! Mää olen ollut aivan liekeissä, kun kelit ovat olleet enemmän kuin suotuisat, eikä voi Voittoakaan paljoa moittia tämän päivän treeneistä. Ruunaska suoritti tehtävänsä erinomaisesti Maijan kanssa! Oli muuten ensimmäinen kentällä treenauskerta tälle keväälle, wow!


Satulasysteemeissä tänään oli pieni hämmennyksen päivä. Voitolla oli treeneissä oma Cliff Barnsbyn esteflättärinsä ja ruuna liikkui sen kanssa mielellään! Itseasiassa oikein todella hyvin ja tyytyväisenä. Tämä satula on jossain vaiheessa mennyt hylkyyn käytöstä hevosen tyytymättömyyden vuoksi ja satulansovittajankin mielipide sopivuudesta joulukuun alussa oli "Ei hyvä, ei huono".

Meidän oma, vuosi sitten ostettu, CB VSS jump esteflättäri. Leveys 5.

Prestige D1, leveys MW.

Tänään tuli kokeiluun myös eilen mainitsemani yksityisen myyjän Prestige D1. Se oli aikasten toiveita herättävä! Saas nähdä toimiiko ratsastettuna hyvin.

//Mysteeripäivitys alkaa. Eilen huutelin satularahoituksen peräänkin. Sain viestillä erään ihan varteenotettavan tarjouksen asian tiimoilta... Saas katsoa tartunko siihen. //Mysteeripäivitys päättyy.

Seuraavalle kolmelle päivälle luvataan tätä samaa super-aurinkoista ilmaa! Mahtavaa!

4 kommenttia:

 1. Tua D1 näyttää tossa paremmalta kuin se eka joo :P Mä odotan ja odotan... ja odotan... *phuuh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla ajatuksilla satulasta. :)
   Malttia odotukseen!!

   Poista
 2. Mä luin jotenkin että seuraavalle kolmelle lukijalle luvataan aurinkoista päivää, ja ehdin jo ajatella että hahhaa! Hassuja lupauksia! No, taitaa olla niin että kaikki lukijat saavat nuo aurinkopäivät, toivottavasti ainakin. :) (Olen lukenut varmaan liikaa kaiken maailman blogiarpajaisista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoahan se olisi, että voisin erikseen luvata kolmelle seuraavalle lukijalla aurinkoisia päiviä! Aivan niin hyvät suhteet ei kuitenkaan ole tuohon sääukkoon mullakaan. :D :D

   Poista