LISÄTIETOA:

torstai 2. helmikuuta 2012

Hyvää huomenta Arktinen Aura...

HYRRRRR.... Aamulla klo 6 olikin sitten rapeat -26 astetta. Mutta heppalikkahan ei pienestä pelästy, joten toppavaatteet ylle ja heppoja ruokkimaan. Eikä oo tämän ponitytön polletkaan aivan sokeria, tarhaan menivät normaaliin tapaan aamuheiniään natustamaan lämpimän veden kera.
Eilen illalla meille tuli uusi asukas tallipaikalle, suokkiorivarsa Salamasankari. Nyt on tallissa asukkaana ensimmäistä kertaa MUSTA ORI, wau!! Jätin aamulla työmatkalla trailerin ja Kalilein kaverini Marjutin luo Ruskolle "päivähoitoon" ja työpäivän jälkeen tehtiin varsan hakureissu. Nuori herra noudettiin Kalilei matkaseurana ja alkumatkan kolisteluiden jälkeen matka sujui oikein hyvin.

Lapsi pääsi heti uuden tarhakaverinsa kanssa tutustumaan tarkemmin. Salama ja minishettisorhi Polle viettävät yhteiselämää tästä eteenpäin. Kunhan nämä pahimmat pakkaset helpottavat, pojat saavat jäädä pihattoasukeiksi. Toistaiseksi kuitenkin yöpyminen tapahtuu karsinoissa olkipedeillä.


Tälle(kin) viikolle olin laatinut hienot treenisuunnitelmat hevosille, mutta voin suoraan myöntää etten ole yhtään ainutta hevosta tällä viikolla a) ajanut tai b) ratsastanut. Ei tarkene eikä kyllä ole mitään järkeäkään heppoja liikuttaa. Liikkukoon tarhassa halunsa mukaan, eilen illalla jätkät ainakin pistelivät reipasta ravia menemään. Ja eikös se mennyt niin että "kunto kasvaa levossa". ;)

Loppuun vielä eilinen pusukuva Marjutin luota.
Vasemmalla pinkissä Weatherbeetan toppaloimessaan Kalilei ja oikealla Marjutilla ylläpidossa oleva suokkitamma Haagan Sofia.

1 kommentti: