LISÄTIETOA:

lauantai 4. helmikuuta 2012

Koskaan ei ole huono keli, on vain vääränlaista pukeutumista!

Pieni rapsakka pakkanen jatkuu... Mutta niin kuin otsikkokin jo kertoo, pakkasesta selviytyminen on kiinni lähinnä oikeanlaisesta pukeutumisesta (ja toki pienesti asenteestakin!). :D Ainakaan itse en ole vielä aivan mahdottoman paljoa pakkasen antanut vaikuttaa tekemisiini (vaikkakaan en siis ole koko viikkona kertaakaan ajanut tai ratsastanut hevosia).
Eilenkin iltapäivästä Salaman omistajaneiti Marjut kaarsi pihaan ja touhuili hetken varsansa kanssa. Tämän jälkeen innostuimme siivoamaan tarhoja... Marjut enemmän ja meikäläinenkin aikas kohtuullisesti! Mittari näytti ulkolämpötilaksi -23,1 ja ihan lämmin oli heilutella talikkoa ja lapioa. Uusien kenkien myötä varpaatkin olivat suorastaan tulessa!!

Paljon on hevostenkin pakkasen kestävyydestä ollut juttua esim. hevoskansan raamatussa eli hevostalli.netissä. Meillä ovat pojat olleet pihalla aivan normaalimittaisen päivän eli n. klo 06 - 20. Heinää olen antanut niin paljon kuin syödä haluavat ja lämmintä vettä on tarjoiltu juotavaksi useampaan kertaan päivässä. Kovin ovat jätkät tyytyväiseltä näyttäneet ja aktiivisesti touhuilleet keskenään.


Salama 3.2.2012, kuva: Marjut Myller
Salama ja Polle 3.2.2012

Porren ja Kalilein keppileikit 3.2.2012

Voitto ja Veller, aamutuimaan 4.2.2012

Mittarinäkymä lauantaina 4.2.2012 klo 8:30...
(ja kyllä, vanhassa talossa on sisälläkin joskus hieman viileää...)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti