LISÄTIETOA:

perjantai 24. helmikuuta 2012

Maija ja Kalilei 22.2.2012

Keskiviikkona oli Ratun tallin maneesissa Kalilein koulupiperrys-päivä. Meikäläinen ei ollut aivan timanttisessa kunnossa, joten Maija Heikkinen ratsasti ruunan. Edellisestä maneesikerrasta oli taas ehtinyt vierähtää muutamia viikkoja (meillähän ei sitä kenttää ole) ja se näkyi hieman taas.

Ihan perusjuttuja menivät, ravia ja laukkaa ympyrällä ja käyntiväistöjä. Kalilei on todella laajaliikkeinen sivusuuntaan, jalat menevät väistössä erittäin paljon ristiin. Ei paljoa paikat kiristele. :D Muutenhan ruunaskan liikkeissä ei mitään kovin mainittavaa lennokkuutta tai hehkuttamista ole. Mutta niillä töppösillä ja liikkeillä on kuitenkin raveissa pistelty menemään 26-aikaa (se on suomenhevoselta jo KOVAA!) ja matkaratsastuskisoissakin on maisemat vaihtuneet oikeinkin hyvin.

Luulin kuvanneeni video-materiaalia pidemmänkin pätkän, mutta eipäs näyttänyt olevankaan kuin 10 sekuntia. Kuvista ei ikivanhalla pokkarillani tullut mitään, joten kiinnostuneet voivat nyt vain keskittyä nauttimaan liikkuvasta kuvasta.

Videopätkä on kuvattu aivan ensimmäisistä raviympyröistä alkuverryttelyssä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti