LISÄTIETOA:

torstai 13. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua, Tarulle!

Toivottaa Taru


Olenkohan hivenen pessimistinen? Kun muut tekevät kollaaseja siitä, mitä haluavat joululahjaksi, tekee meikäläinen kuvan siitä mitä on itse ostanut itselleen lahjaksi. Mitäpä sitä turhaan jouluaattoon asti odottelemaan paljastuuko paketeista sitä mitä haluaa, hih hih.

Reunoksella oli joulumarkkinat, jolloin koko valikoima oli -20 %. Päätin, että NYT on se hetki, kun ostan itselleni uudet, hyvät sekä laadukkaat ratsastushousut. Valintani oli lopulta mustat Pikeur Luganat. Pitkään punnitsin näiden ja Pikeur Lantanan välillä, jälkimmäisetkin olisivat olleet SUPER HIENOT!

Reunokselta bongasin myös Eskadronin uuden Nici- satulahuovan, harmi vain ettei jäljellä ollut kuin yksi full-kokoinen huopa. Paikkasin harmistustani heti tänään aamutuimaan ja tilasin Keravan Horse ja Riderilta kyseisen huovan iloisen pinkihtävänä (edit: korallinpunaisena) ja koulukokoisena. En malta odotella, että posti tuo tämän luokseni!

10 kommenttia:

 1. Mäkin ostin itelleni joululahjaksi Pikeur Luganat :D Hyvä me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina ollut vain halpishousuja, nyt musta tulee entistä enemmän VARUSTEURHEILIJA! :D

   Poista
  2. Kerran kun Pikeurit ostat, niin et huoli enää muita ratsastushousuja! Ihan oikeesti! Noi on nyt mun öööh viidennet Pikeurit ;). Ehkä huolin ne mr-pöksyt sit lisäksi, harmi ettei Pikeurilta saa niitä :D

   Poista
 2. Mä en koskaan löydä Nici-juttuja mistään. :( Mutta ihana tuo Nici-huopa ja vielä pinkki! <3 Pitäisiköhän tilata varastoon Salkulle samanlainen? Mutta onko sillä koulu- vai estesatula sitten joskus... Sitä ei vielä moni tiedä.

  Mutta siis, onnea vain! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä osui mullekin ihan sattumalta silmiin Reunoksella. Lupasin itselleni silloin, että ehkäpä tarvitse sittenkin vielä YHDEN huovan...

   Poista
 3. Se ei kyl oo pinkki, vaan oranssi-> korallin punainen, niiku tuolla lukee. Pinkki väri on kuvassa väärä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä aikasten pinkki oli omiin silmiini, kun tätä Reunoksella ihan livenä ihmettelin. Mutta jos nyt ihan tarkkaan väriä pohditaan, niin taitaapi tuo korallinpunainen olla lähimpänä totuutta.

   Poista
 4. Luinkin saman tuolta linkistä kommentin jättämisen jälkeen... :D Hyvä niin, että kuvassa on väärä väri. ;) Paitsi Eskadronilta löytyy silti kivoja pinkkejä juttuja nytkin, toisesta mallistosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tämä tarpeeksi pinkki ainakin meidän makuun! :D

   Poista
  2. Äläs nyt... :DD No, mä olen sit shoppailujonossa ekana, jos luovut siitä ja HK-huovasta joskus ;DD

   Poista