LISÄTIETOA:

torstai 6. joulukuuta 2012

Varusteostoksia


Mitäs sitä viime aikoina onkaan tullut ostettua?

- "Kylmäyssuojat" treenin jälkeiseen jalkojen viilennykseen, pro-vaihtoehto jääpalapusseille
Nämä ovat aivan super!!! Tai en siis ole niitä vielä kertaakaan käyttänyt treenihevosten talviloman vuoksi, mutta ainakin ensivaikutelma ja kaverin käyttökokemukset näistä ovat pelkästään loistavat.
Pussit ovat tarkoitettu kylmälaukun tmv. viilennykseen. Sisällä on geeliä, joka jäätyy pakkasessa ja pysyy pitkään kylmänä. Koko on kuin tehty hevosen jalkaan ja hinta ei ollut yhtään mitään: 2 € / kpl (!!!) Forssan Hurrikaanissa! Ja nämä ovat siis monikäyttöiset! FinnTackin vastaavat, "hevoslisällä" varustetut, kylmäyssuojat maksavat n. 40 €/ pari. Toki näistä IceMan- kylmäkääreistä puuttuu tarrat, joten kiinnitys tapahtuu pintelillä. Tai sitten voi kädentaitoiset ommella itse sopivat pussukat näihin.

- Rainlegs- sadesuojat (Tallivarusteen alekorista 30 €)
Nämä oli pakko saada, kun ne bongasin! Vielä koekäyttämättä, mutta uskoisin olevan super hyvät esim. sateisiin matkaratsastuskisoihin! Nämä eivät ole housut, vaan vyötärölle kiinnitettävät ohuet sadesuojat, jotka estävät reisiä kastumasta. Ylläolevasta kuvasta näkynee käyttötapa kohtuu hyvin.

- Tekna- riimu (Tallivarusteen alekorista 19 €)
Näyttää nahkariimulta, mutta ei ole sitä! Tämä on synteettisesta materiaalista tehty, erittäin helposti puhtaana ja siistinä pysyvä, kestävä riimu. Materiaali on vaikeasti selitettävää, lähinnä sellaista "muovimaista". Tällainen on edustusriimuna erittäin hieno tai miksi ei myös tarhakäyttöön? Muistaakseni jossain ravitarvikenettikaupassa näitä oli myös värikkäinä vaihtoehtoina, esim. punaisena.

- Globus- riimunnaru (Tallivarusteesta 5 €)
Tässä ei muuta jännää ole kuin pituus: 3 metriä.


- Happy Mouth- kuolaimet (20 €)
Bongasin nämä käyttämättöminä FB:n hevostarvikekirppikseltä ja pitihän ne itselleen lunastaa. En tiedä kenelle näitä käytän, ja milloin, mutta mutta...

4 kommenttia:

 1. Mie olen omalla hepalla käyttänyt noita finntackin kylmäyssuojia, mutta heppa on onnistunut ne polkemaan rikki. Täytyykin etsiä tuollaisia, tuntuisi että pintelin kanssa nää varmaan pysyisivät paremmin!

  Hyvää joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on ennen ollut FT:n kylmäyssuojat, mutta koin ne raskaiksi, huonoksi pitää kisa- ja treenimatkoilla mukana, sekä vaikutti etteivät kylmää jalkaa riittävän tehokkaasti. Muuthan niitä käyttävät tyytyväisenä, meidän käyttöön ne eivät vain olleet sopivat.

   Mukavaa joulunaikaa teille myös! :)

   Poista
 2. Sinut on haastettu osoitteessa ponielaimet.blogspot.fi :)

  VastaaPoista