LISÄTIETOA:

maanantai 17. joulukuuta 2012

Mr-maajoukkuevalmennusta ja Nici-huovan värin tarkasteluaEnsimmäisenä pitää kiittää Keravan Horse & Rideria super nopeasta tilauksen toimittamisesta! Tilauksen tein torstaina aamulla ja perjantaina iltapäivällä piippasi kännykkä jo tekstaria, että paketti on postista noudettavissa! Wau!

Koska Nici-huovan väristä oli pienen pientä kinaa, on tässä luonnonvalossa ottamani kuva. Mielestäni huopa on pinkki. Piste. Samassa kuvassa on myös postituoreet Konitorista tilatut iso slow feeding -heinäverkko sekä pinkki riimunnaru. Eikös tuo naru ja huopa ole aikasten sävy - sävyyn eli pinkkejä molemmat?

* * *

Lauantaina olimme avomies-Upin kanssa Tampereella matkaratsastuksen maajoukkuevalmennuksessa, jonka tavoitteena oli luoda valmiudet suunnitella nousujohteinen valmennus- ja kilpailusuunnitelma omalle tai valmennettavalle hevoselle huomioiden perustarpeiden lisäksi lajin erityispiirteet.

Joitakin uusia ideoita tuli valmennukseen ja näiden pohjalta pitäisi alkaa rakentaa ensi kaudelle kilpailukalenteria sekä treenisuunnitelmaa. Mielenkiintoisia keskusteluja käytiin ja tälläisessa osaavassa mr-porukassa tuntee olonsa vielä hyvinkin aloittelijaksi.

Hevosen valmennuksessa ja kilpailuttamisessa painotettiin eniten SUUNNITELMALLISUUTTA sekä SITOUTUMISTA. Jos jotain tehdään, se tehdään kunnolla ja kun treenataan, tehdään se niin, että treenistä on hyötyä. Tämä tosin pätee ihan kaikkeen kilpaurheilutreenaamiseen, oli kyseessä sitten ihminen tai hevonen tai mikä vain hevosurheilulaji.

Tulevista kilpailuista heitettiin kutkuttavia ajatuksia sekä kysymyksiä ilmoille, katsotaan kehittyykö kuvioista jotain...

* * *

Ps. Wau! Teitä, rekisteröityneitä lukijoita, on jo 70 ja sivulatauksia yli 33 000 !!

2 kommenttia:

  1. Kyllähän tuo aika PINKKI on! :) Muut värit ovat sitten ei-pinkkiä tai possunpunaista.

    VastaaPoista