LISÄTIETOA:

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Mitä Kalilein ontumalle kuuluu?

Kalilei ja Voitto

Ei mitään sen ihmeempää ole kerrottavaksi. Paremmalta näyttää kuin eilen, koska klenkkaa käynnissä enää hiukan, vaikkakin ravissa selvästi. Mitään kotidiagnoosia en ole tehnyt, mutta uskon "kolmen koon" -hoitoon ja sillä mennään eteenpäin: Kävellään, Kylmätään ja Katsellaan.


Aamussa oli tänään pieniä surkuhupaisuuden piirteitä. Peruutin aamutuimaan töihin lähtiessäni OMALLA autollani, OMALLA pihallani, OMAA hevostraileriani päin, jonka olin ITSE parkkeerannut keskelle pihaa paria päivää aiemmin kiireessä. Voittajaolo! 
Vauriot olivat suuremmaksi osin henkisiä. Vaikka sanotaan, ettei salama iske kahdesti samaan paikkaan, osa kavereistani saattaa muistaa ettei tämä ollut ensimmäinen kerta tässä puuhassa. Edellisestä traileri- auto- kolarista omalla pihalla on muistona auton perässä isohko lommo, joka on nyttemmin ruostunutkin hienosti. Silloin meni koppikin vaihtoon, kun alkoi liikaa ärsyttää trailerissa olevien kolarilommojen tuijottelu päivä toisensa jälkeen.


Illalla oli äärettömän hiljaista iltatallitouhujen aikaan. Oli niin äänetöntä, että kuulin peurojen puhinan pellolla! Oletteko tienneet, että peura puhaltaa hevosten tapaan sieraimiensa kautta ilmaa kunnon pörinällä, jos näkevät jotain jännää? Minä en tiennyt.

4 kommenttia:

 1. Vautsi, upea valo! Mihin aikaan nuo kuvat on kuvattu?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvakehuista! Itsekin pidän noista PALJON! :)
   Kuvat on otettu n. klo 21.50.

   Poista
 2. Toivottavasti Kalilein jalka on jo parempi !

  Mielettömän hienot kuvat, jäin edellisen kommentoijan tavoin pohtimaan onko kyseessä aamu vai ilta-auringon säteet, veikkaisin aikaista aamua, mutta onhan sitä ennenkin veikattu väärin ;) Hienot ovat kuvat jokatapauksessa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalilein jalka on valitettavasti yhä samanlainen. :(

   Kuvat on otettu ilta-auringossa vastavaloon. Hieman ennen klo kymmentä olen kameran kanssa heilunut laidunpläntin reunalla. :)

   Poista