LISÄTIETOA:

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Näkyvissä oranssia!

* * * Voi Horze ja Horzen kesäale * * *


Määentarviimitään, määentarviimitään, määentarviimitään -mantralla ei ollut heinäkuun alussa kovinkaan suurta vaikutusta, kun sähköpostimainoksen uhrina kävin klikkailemassa ostoskoriin Horzen nettikaupasta kaikkea kivaa.

Oranssi on meidän tiimin matkaratsastuskisaväri. Horzen tämän kesän mallistossa oli oikean värisiä tuotteita hyvinkin paljon, mutta hivenen sain järkeä pidettyä siitä huolimatta hiirikädessäni. Kovasti se yritti valikoida tuotteita enemmän ostettavaksi, mutta tällä kertaa Taru vs. shoppailumania päättyi ensimmäisenä mainitun voittoon (ainakin tietyiltä osin)!

Loppujen lopuksi kotiin asti postitse saapuivat, koko paketti alle 50 euron:

- Oranssilla punoksella oleva musta otsapanta: tätä himoitsin jo aiemmin uunituoreen katalogin käteen saatuani. Ainoastaan hivenen mietityttää se, että Kalilein suitset ovat tumman ruskeat. Onko tämä hyvä syy ostaa mustat suitset sille...?

- Oranssit sukat x2: Nää on vaan niiiiin hienot! (kuva ohessa)

- Oranssi t-paita: Etsinnässä oli pitkähelmainen t-paita ja tämä oli loistava valinta siihen tarpeeseen.

- Oranssit suojat: Mitä mää näillä(kään) teen? Kalileilla ei oikeastaan ikinä ole mr-kisoissa suojia jaloissa...? Nämä olivat vain niiiiin äärettömän hienon väriset (ja suht edulliset).

- 3 paria mustia polvisukkia: käyttöön, ei näyttöön. Ainoa ei-oranssi ostos.

Seuraava kysymys onkin sitten, että milloin ois seuraavat matkakisat luvassa? Tai ehkä paremminkin, että millä hevosella? Kalilei onnahtelee yhä ja huomiseksi (maanantai) on varattu klinikka-aika, silloin selvinnee lisää. Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti