LISÄTIETOA:

torstai 25. heinäkuuta 2013

Totuuden siemen?

* * * Lasten ja miesten suusta se totuus kuuluu? * * *


Olen jatkanut ajatus- ja asennemuutostyötä Voitto 4veen tiimoilta blogihöpinän jälkeenkin. Ruuna on kaiveltu laitumelta 2,5 kk loman jälkeen työntekoon. Muutamia maastokävelylenkkejä on tehty ja kerran ollaan omalla pellolla pyöritty pieni hetki "kouluratsastuksen" merkeissä.

Voitto on ollut oikein cool. Ei näkyvissä yhtään pölöenergiaa vapaista huolimatta. Hienosti toimiva, kiltti nuori mies!

Mikäs se otsikossa lupailemani totuuden siemen sitten on? Se on asia, mikä olisi itse pitänyt paremmin tajuta jo aiemmin, mutta mitä aloin pohtia vasta kuultuani sen hevostilannettani ulkopuolisin silmin katsovalta vanhemmalta mieheltä. "Eikö sun kannattaisi panostaa tuohon Voittoon noiden vanhempien hevosten sijasta?" Voittohan on se tulevaisuuden kilpapeli, joten mitä todennäköisimmin tähän 4-vuotiaaseen panostettu raha ja aika "palaavat takaisin" tulevina vuosina. Porrella (16v) ja Kalileilla (14v) alkaa olla jo takanapäin se loistava tulevaisuus. Tokikin molemmilla on käyttövuosia vielä edessäpäin ja Kalileilla kisakausiakin luultavasti montakin.

Mitä tästä eteenpäin? Hevostreenaus painottuu nyt tuohon nuorukaiseen. Voitto on ykköshevosena lähdössä jatkossa maastoon, työntekoon yleensäkin, harjaukseen, kiillotukseen ja mihin milloinkin. Kaikki suunnitelmat tehdään ensin Voittoa ajatellen. Lupaan muutaman extra herkunkin nuorukaiselle syöttää!


"everybody wants happines, nobody wants pain, but you cant have a rainbow, without a little rain"
Olisiko nyt auringon aika paistaa mun ja Voiton risukasaan?

Kuvat otti Tarja Herola (jolla on aina iPhone valmiina nappaamaan kivat kuvat päivän toimista.)

2 kommenttia:

  1. Kirjotappa postaus Voiton tulevaisuudesta, tuleeko siitä koulu, este, kenttä vai matkaratsu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisätään toivepostauslistaan, kiitos vinkistä! :)

      Poista