LISÄTIETOA:

torstai 29. elokuuta 2013

Eliittiponi

Vermon poninäyttely 3.8.2013

"Suomen Shetlanninponiyhdistys Ry järjestää Eliittinäyttelyn, johon kutsutaan näyttelyissä menestyneitä poneja. Kulloiseenkin Eliittinäyttelyyn kutsuttavat ponit poimitaan näyttelyistä, jotka on järjestetty edellisen ja tulevan Eliittinäyttelyn välillä. Ponien kutsumisessa noudatetaan tiettyä järjestystä, ja kutsuttavat ponit rajataan siten, että kutsuttavien määrä on noin 120-150 välillä."

Meillä asuu tällainen ELIITTIPONI!!! Miniponi 2veen nimi komeilee shettisyhdistyksen nettisivuilla (LINKKI) ja näin ollen on luvassa syysretki Kirkkonummelle sunnuntaina 22.9.2013.

Mahtavaa! Pikkuisen vaan jännittää jo etukäteen. Kyseessä ei ole "ihan mikä vaan" -rotunäyttely, vaan sinne on suotavaa mm. pukeutua tietyllä tavalla. Pukukoodina on perinteinen, siisti, alkuperämaan tyylinen pukeutuminen. Eli ts. IIIIIIK tai KÄÄÄÄK! Miehille on suht helppo taikoa fiini asukokonaisuus päälle, mutta me tyttöset... Pientä haastetta luvassa!


Kotona 29.8.2013
Toinen pieni haaste on taikoa tästä puoli-kuraisesta, talviturkkia tehokkaasti jo kasvattaneesta sontatonkiaisesta se eliittiponi! Taikasanoina lienee tehokas-pesu, suojaloimitus-edellisenä-yönä, kavioiden-hoito-ennen-tapahtumaa ja ehkäpä hivenen joutuu myös käyttämään sanoja Fructis-Garnier-parasta-hoitoainetta-ponisi-jouhille.

Edellisestä eliittinäyttelystä otettuja kuvia voi ihailla Suvi Lerkin kuvaamana TÄMÄN LINKIN TAKAA. Huomioikaa varsinkin pukeutuminen!6 kommenttia:

 1. Onnea! Eliittinäyttelyyn ois kyllä mahtavaa joskus lähteä katsomaan, pukeutuminen on niin upeaa - ja onhan ne ponitkin tietysti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos!
   Ensikertaa mekin olemme sinne menossa. Mielenkiinnolla odottelen tapahtumaa! Toivottavasti kelikin suosii. :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Siitä vaan puunailemaan ponia - ja miettimään asukokonaisuutta ... Ja kun te kerta tänne asti tulette, täytyy melkein tulla katsomaan eliittiponnya!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule vaan katsomaan! :)
   Arvaas harmittaako, kun te olitte tässä tovi taaksepäin Vaskiolla Koivumäen tallilla aluekoulukisoissa enkä mää tiennyt? Ajeltiin siitä ohi silloin just Vermon poninäyttelyyn, lähellä kun asutaan!

   Poista
 3. Tai sitten vaan pukeudut mieheksi :D

  Huisisti onnea ELIITTIkutsusta! :)
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukeudun mieheksi?! Mikä idea! :D :D

   Oli kunnia saada kutsu eliittinäyttelyyn! :)

   Poista