LISÄTIETOA:

torstai 22. elokuuta 2013

Lomapäivä.


 Jos olisin hevonen, olisin tänään viettänyt aikaani laitumella laiskasti syöden, lepuutellen vuorotellen molempia takajalkoja ja lerputtanut päätä alhaalla alahuuli löysänä.

Mutta koska olen ahkera tallinpitäjä, en tehnyt mitään edellä mainittua. Istuin kuitenkin nätissä elokuun aurinkokelissä ulkona ja selailin uutta Hipposta. (Löysikö joku uudistuksesta jotain hyvää? Itseäni kiinnostavat jutut olivat ainakin nollassa.) Yhtään hevosistani en myöskään tänään liikuttanut, vaan uhrasin melkein kokonaisen päivän kodin siivoukselle. Olin kuin kuka tahansa ei-hevosellinen ihminen, hui!

 Huomenna paluu arkeen. Voitolla on treffit ratsuttaja- Maijan kanssa!

Koko laidunporukka samassa kuvassa: Issikka Stimir ja omat suokit Kalilei, Porre ja Voitto

12 kommenttia:

 1. Itsekään en oikein Hippoksesta innostunut nyt. Ihanat suokit siellä auringossa paistattelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat suokit, kullannuput! <3

   Poista
  2. Tänne peräkylään asti ei mokoma lehti edes kulkeutunut tänään, joten tämä hullu elää jännityksellä maanantaihin asti...
   -H

   Poista
  3. Oho! Ja mää ajattelin tämän paikan olevan KORVESSA! Mutta posti ei näköjään pettänyt tällä kertaa tällä jakelualueella.

   PS. Täällä on ollut sama päiväpostin jakajakin niin kauan kuin vaan muistan. :D

   Poista
  4. Teillä on sivistynyt postinjakaja: tietää, mitkä asiat pitää jakaa ajallaan! :D On mulle joskus tullut ke ja pe Hevosurheilut perjantaina tai vasta seuraavana maanantaina...
   -H

   Poista
 2. Onks Bördie vähän..tota..niinku lih..pyöristynyt? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porre? Ei ole, kuvakulma hämää.... ;) Ruunahan on ultimaattisen hienokuntoinen urheiluhevonen. ;)

   Poista
 3. Itse innostuin Hippoksen uudesta ulkomuodosta, minusta nuo mattapintaiset sivut on kivat! Ja näytti lehdessä olevan joku kirjoitus hevosen silmävammoista, tosin en vielä lukenut enkä siis tiedä onko jutusta mitään iloa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehden ulkomuoto on ihan kiva ja sivut sellaiset luonnonläheiset, mutta siihen se sitten jääkin. Yleensä Hippoksen parissa viettää hetken, jos toisenkin, mutta nyt se oli nopeasti selattu ja jutut jotenkin aiempaa erilaisempia, joita pysähdyin hetkeksi lueskelemaan.

   Jos haluaisin lukea Hevosurheilua, tilaisin sen...

   Poista
 4. Uusi Hippos on ankea ulkonäöltään, huonosti taitettu, liikaa tekstiä ja liian pieniä kuvia oudossa järjestyksessä. Taso laski kolisten Nenne Hallmannin lähdön jälkeen. Paperi halvan oloista (halpaa se varmaan onkin) ja koko lehti harrastelijamainen. Heti ekassa jutussa kirjoitusvirhe kuvatekstissä. Jutun varmaan ihan kiinnostavia mutta niin ängettyjä tilaansa, etteivät houkuttele lukemaan. Aamen :)

  VastaaPoista