LISÄTIETOA:

lauantai 21. joulukuuta 2013

Valmis!


Postasin kuukausi sitten höpinän Voiton kesken jääneestä klippauksesta (Ei menny niinku Strömsössä). Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten tämän työnäytteen pitäisi sen mukaan olla suht täydellinen? Meni kuukauden verran ennenkuin sain huristeltua nuoren herran loppuun. Terät teroitutin toki heti, mutta innostusta hommaan pitikin sitten etsiä pitkään ja hartaasti. Nytkin meni yötöiksi, klipperi lauloi sellaiseen kellon aikaan jolloin suurin osa normaaleista ihmisistä on jo unimaailmassa...

Nyt se on kuitenkin tehty! Ensi vuonna uudestaan.Aamutuimaan oli Voitolla maneesitreenit Maijan kanssa. Treenikohteina oli harjoitusravi sekä laukkalävistäjät koko rata leikkaa -linjalla. Molemmat ovat vielä haastavia, mutta katsotaan tilannetta uudelleen parin treenikerran jälkeen. Veikkaan, että kehitystä tapahtuu hyvinkin nopeasti!

Oikea laukka oli alkuun erittäin hyvää. Se pyöri ja kuljetti voimalla eteenpäin. (Nuori raaka hevonen väsähtää nopeasti, joten parasta terää ei enää ylläolevalla videolla nähdä.)Terhi kirjoitti muutama päivä sitten ajatuksiaan siitä minkälaisessa muodossa hevosia pitäisi treenata. (Lue juttu täältä) Voiton(kin) tämän kerran videoista pystyy hyvin näkemään kaksi erilaista muotoa. Ensimmäisessä videossa olevan ryhdikkäämmän ja lyhyemmän työskentelymuodon ja alemmassa pitkäkaulaisemman loppuverryttelyvenytyksen.

2 kommenttia:

 1. Voitto on kyllä hieno jo nyt, ja mitä siitä vielä kuoriutuukaan! Maija kävi tänään ratsuttamassa myös Lotan. Maija on paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitto on nyt hyvä, myöhemmin paljon parempi.
   Maailman paras Maija!

   Poista