LISÄTIETOA:

tiistai 31. joulukuuta 2013

Valoilmiö


Eilen ja osittain tänäänkin aurinko näyttäytyi. Ei tuulta eikä sadetta, suorastaan hämmästyttävää tämän kestosateen ja -tuulen jälkeen! Tuli itsellekin virtapiikki ja into tehdä ulkohommia.


Seija- myrskyn jäljiltä on aitalankoja poikki reippaanlaisesti. Olen tehnyt tarhoihin silloin seuraavana päivänä vain pikakorjauksen ja nyt vietin pidemmän tovin aitoja korjaten kuntoon. Laitumen aitalangat ovat vielä pitkin peltoa (kts. ylempi kuva), mutta tarhat on nyt fiksattu!


Uskollisesti vuosia ja vuosia ja vuosia kanssani viettänyt ämpäri mukana työssä. Ämpärissä lukee Arsi. Tämä vaaleanpunainen ihanuus oli ex-lv-ruunallani aikoinaan käytössä iltaruokaämpärinä ja kys. hevonenkin on lopetettu jo kesällä 2009. Nykyisin sanko pitää sisällään aidan korjaustarvikkeita. Kaikki korjauspalat yhdessä ja samassa paikassa! Helppo ja nopea napata mukaan lankojen paikkaamiseen.


Porre ja Voitto ottivat keskenään leikkimielistä matsia tarhan kuninkuudesta. Kuvassa Voitto on juuri laskeutunut korkeuksista. Nuori herra tykkää seistä takasillaan kuin kovempikin ori!


Miltäs teillä näyttää tarhoissa parin kuukauden tauottoman sateen jälkeen? Meillä on tämmöistä. En kaipaa mutatarhoja, älkää edes kysykö...

2 kommenttia:

  1. Täällä nautittiin myös auringosta tänään ! On niin ihanaa, vihreää ja lämmintä, että ainakaan vielä ei kaipaa yhtään lunta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan! Kentätkin ovat paremmassa kunnossa kuin kesällä!!! :)

      Poista