LISÄTIETOA:

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kuvaamisen taito (tai taidottomuus)

Mää sain kaverin järjestelmäkameraa lainata tänään Maijan ratsutuksen ajaksi, mutta siinä mukana ei tullut kuvaajataitoa, pahoitteluni. Mää onnistuin tällä kertaa saamaan erittäin tarkkoja kuvia kentän takana pörräävästä traktorista, otoksia puolikkaasta ratsukosta, kovin epäselviä sutaisuja epäedustavasta askelvaiheesta ja pölypilvestä ratsukon jo poistuttua paikalta.

MUTTA! Voitto halusi edustaa teille laukassa! Sain laukkatreenistä muutaman julkaisukelpoisen räpsäisyn!Heheheee, mää tiedän! Kuvat ovat melkein samanlaisia, ei voi mitään. Voitto ja kamera halusivat yhteistyössä teidän näkevän vain näitä askelvaiheita. Mikäs siinä, ihan suht ilmavaahan tuon otuksen laukka on.


Loppuun tarjoilen yhden ravikuvankin, olkaa hyvä!

Ja mitä Porren ja mun yhteisiin treeneihin Maijan valvovan silmän alla tulee, ne menivät ihan jees. Taidan mää jotain oppia pikku hiljaa, ei koko ajan ollut tällä(kään) kertaa kaaosta!

4 kommenttia:

 1. Voimaa vaan ja takapäähän pyöreyttä, niin Voitosta tulee kyllä upea! Millos meinasit itse alkaa sillä koulua vääntämään? Siis jos meinasit, suokillahan voi itse tehdä vaikka mitä muutakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimaa ja takaosan lihaksia Voitto todellakin tarvitsee! Tällä hetkellä nuori ruuna on "ihan kiva", mutta toivottavasti tulevaisuudessa todella upea!

   Milloin itse alan ratsastaa Voittoa muuallakin kuin maastossa? Paha kysymys. Sanotaanko, että en ainakaan ihan lähitulevaisuudessa.

   Poista
 2. Miksi et muuten ratsasta itse Voittoa? Onko sillä kuinka suuria suunnitelmia tehty tulevaisuuden kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annan mielummin ammattilaisten hoitaa Voiton koulutuksen. Itselläni on vielä paljon opittavaa ratsastuksessa, korjattavaa istunnassa ja hommaa hidastamassa pieni lapsi, joten koen reilummaksi ja hevosta huomattavaksi nopeammin kehittäväksi nykyisen järjestelyn. Voitto on vasta 5vee, joten aivan varmasti ehdin tulevina vuosina itsekin ruunan kyydissä istua. Myös siellä aidatulla alueella.

   Voiton tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu tuleva syyskuuna 5-vuotiaiden suomenhevosten laatuarvostelu ja ensi vuonna 6-vuotiaiden suomenhevosten kasvattajakilpailu. Näiden lisäksi varmasti mennään myös joitakin aluekoulukisoja.

   Poista