LISÄTIETOA:

torstai 3. huhtikuuta 2014

Voitto the esteheppa alias "Löysä Taikina"


Voitolla oli tänään ohjelmassa toista kertaa estetreeniä ratsastaja selässään ja rohkeasti vaan mukaan Pauliina Marttilan valmennukseen. Mitäpä sitä mukavasti suorittavaa, järkeväkäytöksistä nuorukaista on maneesin pimeydessä yksin pyörittää?


Alkulämmittelyksi viuhkaa ja sen jälkeen muutaman esteen ja "muutaman" puomin linjaa. Kun Voiton työskentely tiivistettiin otsikon mukaiseksi, en voinut kuin nauraa. Nuorukainen on voimaton ja hyppää paljon enemmän ylöspäin mitä pituutta, luikertelee linjan sisällä vasemmalle ja oikealle sekä haluaa kulkea kouluratsuna töpselikärsä tiiviisti kohti kentän hiekkaa.

Mutta hyppää se. Ja taitaa pitääkin siitä, hihihihihiiiii...


Tässä sama linja vielä uudelleen tultuna, ilman loppuhuipennusta.


Loppua kohden hypyt paranivat ja laukka tuli huomattavasti enemmän kasaan alkuun verraten! Ruuna hiffasi, että eteenpäin ja vähemmän leijumista. Viimeisenä tehtävänä oli pieni rata. Ensin tuo puomi-estelinja, siitä koko rata leikkaa -linjalla pysty ja toisella pitkällä sivulla oleva okseri.

Nuorukainen suoriutui siitä ihan ok, mutta tämä Neiti Tallinpitäjä ei suoriutunut kuvaamisesta läheskään niin hyvin. Toisessa kädessä kamera ja toisessa venkoileva muksu tuotti suorastaan psykedeelistä videomateriaalia. Teille tulisi vain paha olo, jos sen lataisin näytille. Tai sanotaanko, että näkisitte myös sen oliko taivahalla pilven hattaroita ja oliko kentän hiekassa optimaalinen koostumus.


Tästä on taas mukava jatkaa kohti seuraavia estehaasteita! Olen niin tyytyväinen, että Voittikselle löytyi sopiva estepilotti!

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi, sulla menee tän hevosen koulutus juuri niin, mitä olisin joskus aikanaan Torstenille halunnut antaa. Tosi hieno Voitto, tosi hyviä päätöksiä sinulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. :)
   Paljon on Voittoon panostettu ja toivon, että ruunasta tulee hyvä kilpahevonen. Nuorukaisella on Porren jättikokoiset kavionjäljet täytettävänä, joten helppo homma se ei tule olemaan. :)

   Poista