LISÄTIETOA:

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Suuren urheilujuhlan tuntua!


Iiiiiiiiha-ha-na päivä takana! Meillä oli täällä "mestoilla" tänään kyläkilpailut lähiseudun aloitteleville ponitytöille! Viimeisen päälle puunattuja poneja, arvovaltainen tuomari, pikkuisessa jännityksessä olevia ratsastajia, kannustavia taustajoukkoja, hurraavaa yleisöä ja aivan mahdottoman upea kevätilma!


 

  

Pienet tytöt esittivät taitojaan tehtäväradalla taluttajan avustamana. Luokan päätyttyä pidettiin asiaankuuluvasti palkintojenjako palkintoineen. 


Täällä maalla kaikki on jännää! (Paitsi traktorin ajeleminen tiellä, se on arkipäivää ja "niiiiin-nähty-juttu".) Tallikaveriaan kisatouhuissa kannustivat tottakai myös kisapaikan tallin hevoset ja hämmästelivät samalla pihaan pöllähtäneitä naapuritallien poneja.


Isojen tyttöjen luokka alkoi ryhmässä tapahtuvalla verryttelyllä.
... ja sitten radan ratsastuksen pariin! Tuomarin sihteerinä toimineen allekirjoittaneen kuvasaalis koostuu tällä kertaa vain taidokkaasti tehdyistä alku- ja/tai lopputervehdyksistä.


Tarkan tuomaroinnin ja huolella suoritettujen pisteenlaskujen jälkeen luokan tulokset olivat selvillä. Ruusukkeet ripustettiin juhlallisesti suitsiin, kunniakierrokselle kipaistiin hyvällä mielellä, poneille annettiin kiitokset ja matka kotia kohden saattoi alkaa.Me kisajärjestäjät emme kipitelleet aivan suorinta tietä kotiin... Grillikausi on nyt korkattu!
Kisapäivän innoittamana seuraavaa kertaa varten on jo vaikka ja miten ajatuksia! Tämä ei todellakaan jää tähän, tää oli niiiin superia!!

5 kommenttia:

 1. Viimeistä kuvaa katsoen. Eikös suurissa kisoissa ole aina puffetti? Seuraavalla kerralla sitten ku on jo 25 lähtijää. Kiitos kisoista. Oli kyllä niin loistava juttu seuraavaa päivää ajatellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt, ens kerralla on varmaan jo se puffettikin! ;)
   Todella kiva, että tulitte!! :) :)

   Poista
 2. Ihanaa! Saanks mä osallistua ens kerralla, pliis pliis! Niin söpöt kisat! Tuollaista henkeä kaivattaisiin myös vähän vanhempien kisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää muistan Liisa sua ens kerralla! Meillä on ajateltuna tuleviin kisoihin "Vakavasti otettavien tätiratsastajien" oma luokka. Se on HeA- tasoinen ja on tarkoitettu meille "ikuisesti" HeC ja HeB -luokkia piipertäneille. Niille, jotka eivät sen tason rataa todellakaan kehtaa muissa maisemissa esittää. :D

   Poista
  2. Oih, ihanaa, juuri tuollaista kaipaan!!

   Poista