LISÄTIETOA:

lauantai 23. toukokuuta 2015

Eteen ja ylös - jeeeeeee!


Maija ratsasti lähes kahden kuukauden tauon jälkeen Voitolla treenit. Tähän väliin on mahtunut muutama kipulääkekuuri, klinikkareissu, maastokävelyitä aikasten monta ja treenitaukoa. Eipä ole aivan turhaan ruunaa hoidettu ja yritetty saada treenikuntoon - Voitto on nyt aivan super!!!


Voiton laukka oli erittäin hyvää ja nuorukainen oli muutenkin todella hyvä, notkea ja toimelias. Mahtavaa!!! Maijalla oli hymy herkässä eikä kameran takanakaan tarvinnut tekovirnettä viritellä. Just tällä hetkellä on säädöt kunnossa ja maailma meille avoinna. Jes!

Ravilisäystä

Mitäs nyt sitten? Kisoihin tietysti! Heti ensi viikolla ja ns. aluekisoihin sitten samantien. Kisojen viimeinen ilmottautumispäivä on vasta tulevana keskiviikkona ja tänään, lauantaina, ilmoitin Voiton. Luokkaan otetaan 40 ratsukkoa ja mää ilmoitin Voiton mukaan numerolla 41 !!! Ei oo todellista!! Nyt sitten vaan peukut pystyy, että päästään starttilistoille!

Lisää ravilisäystä

Tämmöiset treenihöpinät ovat kuulemma aivan turhia sekä kuivia kirjoituksia eikä näitä kukaan jaksa lukea. Ponipulinat ja muu päätön hömppä kiinnostaa vissiin enemmän, joten lyhyesti virsi kaunis. Kiitos ja hei, heh heh.

Ps. Olin mää eilen SD-Teamin Super-Salama neljäveetäkin treffaamassa.16 kommenttia:

 1. Huippua! Näenkin Voden sitten tositoimissa viikon päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaina kisataan Meri-Teijossa, toivottavasti kivalla tuloksellakin! :)

   Poista
 2. Ne otetaan maksu järjestyksessä ne 40 ekaa :) katoin itse et siel oli vast 35 maksanut, eli jos maksoit lähdön jo, niin ootte varmasti mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksoin samantien kun ilmoitin ratsukon. Pohdinkin, että onko se ilmottautumis- vai maksujärjestyksessä kun katsotaan se 40 osallistujaa. Mutta jos tiedät asian varmaksi, niin loistavaa, että on niin - siinä tapauksessa me olemme lähtölistoilla! Jes! :)

   Poista
  2. Luulin tietävänä asian varmaksi, kun viime vuonna tästä ypäjän kisojen ilmottautumisten aikan hain tietoa, mutta tänään olenkin sitten saanut täysin päinvastaista informaatiota. Anteeksi siis väärinkäsitys. Mutta musta ainakin on ihan älytöntä, että otetaan ilmottautumis (eikä maksamis) järkestyksessä! Jokainenhan voisi siis mennä nyt koluamaan koko kisakalentetin läpi ja ilmoittautua jokaisiin kilpailuihin, joihin saattaa osallistua kauden aikana. Ja jättää ne siis maksamatta. Kilpailujen järjestäjähän tietää vasta silloin, kun olet starttisi maksanut, että olet todella osallistumassa kilpailuun.

   Poista
  3. Loistava pointti sulla! Jos osallistujamäärää rajataan, niin tuolla tavallahan sitä pääsisi aina mukaan!

   Mää varmistin myös eilen asiaa kisajärjestäjältä ja maksujärjestyksen mukaan nousee starttilistoille. Tällä hetkellä kipa näyttää luokassa olevan maksaneita ilmottautuneita 42 ratsukkoa, joten peukkuja vaan että mukana ollaan. Ilmo päättyy minuutin päästä.

   Poista
 3. Mun mielestä treenihöpinät kuvineen on ihan huippuja! Upea, upea Voitto :) Reissatkaa tännekin päin kisaamaan hei joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että treenihöpinöistäkin pidetään. Itse tykkään myös niitä selailla ja lueskella. :)
   Saas katsoa missä kaikkialla kisataan, se riippuu suurimmaksi osin ratsastaja-ratsuttajan toiveista.

   Poista
 4. Voitto näyttää tosi hyvältä (ja Maija tietty kans :D)!

  VastaaPoista
 5. Upea Voitto! Onne kisoihin! Ja treenihöpinät on todellakin kiinnostavia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Huomenna, tai noh tänään, treenataan lisää. Pitää ottaa lisää kuvia teille.

   Poista
 6. Kyllä näyttää Voitto upealta! Kaikki tarinat ovat yhtä kivoja luettavaa. Osaat hyvin välittää tunnelman ja hevosillasi on kyllä ihan mahtavat oltavat. Onnea kisaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho - kiitos kehuista! Aivan hämmennyin! :)

   Voitto tuntuu olevan nyt tosi hyvässä treeni- ja kisakunnossa! Hetken voi taas hengittää vapaammin ja nauttia hetkestä. :)

   Poista
 7. Treenipostaukset on just parhaita! Ponipulinat saatan joskus kiireessä skipata, vaikka söpöläisiä ovatkin, mutta treeniasiat tulee luettua aina :) Voitto on niin komia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Yllättävää! :)
   Taidankin jatkossa hieman enemmän höpistä ja kuvata noita Maijan ja Voiton treenejä, jos niitäkin luetaan mielellään.

   Voitto kiittää kehuista! :)

   Poista