LISÄTIETOA:

torstai 14. toukokuuta 2015

Kanootin kapean vesille työnsin


Mikäs juttu tää oikein on? Milloin toukokuusta on tullut uusi lokakuu? Tai marraskuu? Keli on hienoa kolmiodraamaa sataa-tuulee-viilee. On niin märkää, että tuo ylläoleva kuva on eiliseltä napattu. Ainoa vaan, että se hevosten ruokinta vaihtui ponien perässä kanootilla melomiseen. Älkää kysykö enempää.

Mutta jos joku on varmaa, niin se, että ponit ulkoilevat jatkossa vain valvottuina ja vain nälkäisinä ja vain vihreän äärellä pieniä pätkiä. Ainakin siihen saakka kunnes toimiva sähköaita meidät erottaa...

Ruohonleikkurit työssään 14.5.2015

Tänään ei onneksi satanut. Mutta oli kyllä kylmää ja tuulista. Siitäkin huolimatta käynnistin tänään ruohonleikkurit ensimmäistä kertaa. Säätiedotusta katsomalla seuraavaa kertaa saaneekin odotella. Saatankin huomenna käyttää vapaapäiväni hyödyksi jatkaen Nooan Arkin rakentamista. Tai jotain.

4 kommenttia:

 1. Heh, mietin ihan samaa, keskimäärin joka toinen päivä on ihan syksyinen keli, tulee jo pahat flashbackit viime "talvesta"... Välillä on lähes sateetonta, paikat ehtii lähes kuivua, ja juuri kun toivot edes yhden päivän poutasäätä, taivas repeää. Blaah, pakko yhä edelleen jaksaa uskoa että kun kevät on näin vaikea, on sieltä tulossa upea kesä.

  Hoppas så...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea kesä? Tarkoitatko tuskaisen kuumaa, sateetonta ja paljon paarmoja? :D Ruohot kuivuvat olemattomiksi ja lämpö näännyttää sekä ihmiset että elukat.

   Mulla on laidunmaatkin vielä kyntöpeltona!! Tuskin mitään heinän siemeniä kannattaa sinne edes hukuttaa, jos siirtyy suosiolla riisiin. :D

   Poista
 2. Ei tuollaista kesää saa tulla, vaan semmoinen just hevosihmisille sopiva, lempeä lämpö, riittävän usein (öisin) sadetta ja sopivassa suhteessa poutaa ja pilveä!

  Tosin, taitaa olla liikaa toivottu. Mutta edes jonkinlainen kesä, pliis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivekesäsi kuulostaa mahtavalle! Lisätään listaan vielä paarmattomuus ja mää viihdyn loistavasti! :)

   Tänään oli taas kesäinen fiilis, kyllä se sieltä on tulossa...

   Poista