LISÄTIETOA:

tiistai 1. toukokuuta 2012

Voitto ja ratsun alkeisopit

Eilen oli Voitto 3veen toinen kerta ratsuna, edellinen kertahan tapahtui viikkoa aikaisemmin.
Kävin ajamassa ruunan kanssa ensin n. 7 km hölkkälenkin ja sen jälkeen satula selkään ja täti perässä. Marjut käveli vieressä ja tepsuttelimme vajaan kilometrin pienen maastolenkin. Muutama pysähdys ja liikkeellelähtö tehtiin matkan aikana ja tuntui, että Voitto oli jo tajunnut hieman pohkeiden merkitystä!
Pieni ravipätkäkin otettiin eikä ruuna reagoinut asiaan mitenkään.

Alla parin kuvan saalis reissulta. Ruunalla on päässä ajon jäljiltä ravisuitset, älkää siis ihmetelty roikkuvaa sekkiä. Kuvista kiitos Marjut! :)


3 kommenttia:

 1. Voittohan näyttää ihan vanhalta tekijältä kuvissa, hyvin lungi herra :)

  VastaaPoista
 2. Monestihan, noille jo ajetuille, hevosille tuo ratsastuksen aloitus menee kuin itsestään. Ja nämä iki-ihanan suokit ovat niin lunkeja tapauksia ja kaikki tuntuu käyvän :) Onneksi Voittokin on oikein järkevän ja rauhallisen oloinen nuori herra! Hienolta näyttää :D

  VastaaPoista
 3. Nimenomaan, Voitto on SUOMENHEVONEN! Sille käy kaikki ja aina, mitkään tätien kotkotukset eivät saa sitä hämmentymään. :D
  Toki sekään ei asiaa yhtään vaikeuta, että ruunan perusluonne on luottavainen sekä rento ja sitä on ajettu erilaisissa maastoissa säännöllisesti viime kesästä lähtien ja kuljetettu "kissanristiäisiin". Voitto on vaan niin super kiva! :)

  VastaaPoista