LISÄTIETOA:

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Märkä - märempi - Varjo-tallin koulukisat!

Seurakoulukisat, Varjo-talli, Vahto 15.7.2012


Keli oli aivan uskomaton! Totaallinen kaatosade tunti toisensa perään... Kenttä oli sen mukainen, eli pelkkää vesi-hiekka-lillua, ja ratsastaminen kaikkea muuta kuin kivaa.

Kalilei starttasi luokassa KN Special ensimmäisenä lähtijänä eikä suorittanut aivan tasollaan. Ruuna ei sietänyt yhtään märkää pohjaa ja sitä harmitti aivan silmin nähden taivaalta sadellut vesi. Kaltsu kulki koko radan läpi alakaula pullotellen ja yrittäen joutumasta astumaan kaikkein suurimpiin lätäköihin.
Tehtävät tuli kuitenkin suoritettua säntillisesti ja eteenpäinpyrkimys säilyi hyvin radan läpi.
Tulos 54,2 %.


Porre oli tahmeampi liikkumaan kuin etana siirapissa... Löntysteltiin sama rata kuin Kalilein kanssa eli KN Special. Alkuradasta meni vielä ihan kohtalaisesti, mutta sen jälkeen tämä hevosvoima hyytyi totaallisesti. Tuomarin loppukommentti kertonee aivan kaiken oleellisen: Saisi likkua paljon paremmin eteen, tarvitsee enemmän voimaa."
Tulos: 56,8 %


Taidettiin saada luokan kaksi viimeistä sijaa puttejen kanssa eli aivan putkeen ei mennyt tällä kertaa... Päivän paras hetki oli ehdottomasti se tunne, kun hummat oli laitettu traileriin ja itselle saatu kuivat vaatteet päälle! Kisavaatteetkin kävivät jo pesukoneessa ja valitettavasti tulos oli se mitä pelkäsinkin. Satuloista lähti väri ja kura roistui, likastuneet valkoiset kisahousut eivät enää puhdistuneet.

Btw, käytiin samalla kisareissulla moikkaamassa meidän tilausminishettis-varsaamme. Lapsi on päivä päivältä vain suloisempi!!!



Marjutille SUPER SUURI KIITOS kuvista ja ensiluokkaisena kisahoitajana toimimisesta!!

2 kommenttia:

  1. Joko sulla on sykemittari hevoselle? Tuli vaan mieleen kun bongasin sellaisen Htnetin markkinoilta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuu, sykemittari löytyy. Kiitos kuitenkin vinkistä, välitin viestiä eteenpäin! :)

      Poista