LISÄTIETOA:

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Mitä sää oot tehnyt?

Ai mää vai? Mää oon:

[ X ] Repsahtanut elämäni ensimmäiseen Kingsland-vaatteeseen! Lakkapään FB-sivun kautta tuli bongattua poistotuotteena KL Brooksville pikee-paita ja pitihän se lunastaa itselleen kun "halvalla" sain...

[ X ] Käynyt Suomen Ratsutarvikkeessa ostoksilla ilman että avomies- Upi sai kohtausta ostamistani heppajutuista. Mun hummista jo(t)ku(t) aivan ehdottomasti tarvitsi(vat) Eskadronin Focus -riimun ja -narun (19,00 € !!) ja Dr. Repel -ötökkämyrkkyä. Tuosta litkusta en tiedä yhtään onko tehokasta, mutta ostin varmuuden vuoksi, jos kisoissa joskus tarvitaan. Täällä kotona kun on suunnilleen ötökkävapaata yhä vieläkin, ei paarmojakaan mainittavaksi asti. Lisäksi valikoitiin pojille omenan makuinen likit ihmeteltäväksi. Se odottelee vielä ripustamista, saas nähdä maistuuko suomenjupottimille namipala.

[ X ] Ilmoittanut Voiton huomiseksi, lauantaiksi, Teivoon suomenhevosnäyttelyyn. Ruuna ei ole aivan timanttisimmassa kunnossa, mutta lähdetään nyt kuitenkin katsomaan maailman menoa. Tänään tuli oikein tehopestyä nuori mies, peukut pystyyn että "yöpuku" pitää Voiton puhtaana laitumella aamuun asti!

[ X ] Valmistautunut ratsastamaan Porrella sekä Kalileilla sunnuntaina seuratason koulukisoissa KN.Specialin. Pörri varmasti suorittaa radan rutiinilla, mutta Kalilein kanssa voi tapahtua melkein mitä vaan. En ainakaan yhtään ihmettele, jos tehdään radan ratsastuksen nopeusennätys... Kilkuttimella tuntuu toisinaan olevan pikkusen liikaa vauhtia kavioiden pohjassa.

2 kommenttia:

  1. No eipä ollu Voitto timanttisessa kunnossa, eipä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole niin helppoa katsoa omaa varsaansa objektiivisesti! :D

      Poista