LISÄTIETOA:

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Vermoa valloittamassa

Minishet. o. Not At All Lu Art (-11) 
Kansallinen poninäyttely
Vermo, Helsinki, 3.8.2013
Tuomari Rachael Bown, GB


Mitä tapahtuu kun talvikarvaa kasvattaneen pallomahaponin vie näytille samaan luokkaan kiiltävien, ammatti-ihmisten omistamien super-orien joukkoon? Siinä käy just niinkuin kotona jo ajattelee. Kovassa seurassa jää minitermiitti luokassa sijalle 3 / 3, mutta palkitaan sentään II palkinnolla! Ei aivan huonosti siis kuitenkaan!

Terminaattori sai kehuja esittäjältään, että huippu kiltti ja toimiva poni! Näinhän se onkin! Melkeinpä tekisi mieli todeta, että tuota voi kutsua myös termillä "puuttellinen orileima", heh heh.

Good hair. Nice Type. Deep bodied. A little plain in head. Sufficient bone. 
Moves straight but does not cover ground enough and does not show enough joint movement.

Tiedättekös muuten mikä oli koko näyttelysutinan paras oivallus? Perjantaina pesin ponin illalla ja hinkkasin tukan sekä hännän puhtaaksi fairylla. Laitoin pienestä mielijohteesta jouhiin omaa Garnier Fructis- hiustenhoitoainettani ja TSADAAAA.... Hoitoaine teki ponissakin just sitä mitä lupasi! Jouhista tuli kiiltävät, sileät ja helposti kammattavat!!! En laittanut yhtään show shinea poniin ja kampa liukui hännän läpi ilman yhtään takkua. Mahtavaa!

Jos itseltäni kysytään, niin meidän miniponilla olikin koko porukan hienoin häntä!8 kommenttia:

 1. Mahtava poni!

  Meillä on jo vuosia laitettu häntään ja harjaan ja joskus lautasten päällekin omia hoitoaineita, Inton häntään menee monta pulloa mutta kyllä muuten tulee liukkaat ja kiiltävät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The Poni 2vee on niiiiiin mainio!!! :)

   Itselleni tämä hoitoainejuttu oli aivan uusi ja ensimmäistä kertaa kokeiltavana. Laitoin vain nokareen ainetta häntäänkin ja se teki silti täysin tehtävänsä! :) Pitääkin ostaa jätkille oma putelo ja pesaista tässä joku päivä noiden aikuistenkin hännät. Pääsevät (= joutuvat?) puunattavaksi, hehehheheeeeee.

   Poista
 2. Varmaan tuoksuikin ponisi parhaimmalle :)

  VastaaPoista
 3. Siis varsinkin tuo häntä, vau vau vau vau vau!!!!!

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti! Paras häntä -titteli kuuluu teille!
  -H

  VastaaPoista