LISÄTIETOA:

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Hevostarvikekutsut! Jeeeeee!

* * * Tarulandialla oli suuri ilo ja kunnia toimia koenäyttämönä uudelle yritykselle eilen hevostarvikekutsujen merkeissä! * * *


Kaikki tietävät Tupperware- kipot, Party-Lite -kynttilät, erilaiset lastenvaatekutsut ja mitäs kaikkea mahdollista näitä onkaan... Jokaiselle on jotain - nyt myös meille hevosihmisille! Hevostarvikkeita kotona, tallilla tai tapahtumassa esiteltynä!

Laadukkaita loimia, hyvännäköisiä talli- ja edustusvaatteita ja riemukkaan värisiä koruja meistä jokainen aivan varmasti mielellään hypistelee, ihastelee ja ostelee. Tai ainakin minä teen näin, hih hih.


Kovasti meidänkin porukka ihmetteli esillä olevia tuotteita, kyseli lisätietoja esittelijältä ja kauppoja syntyi. Tarttui bloginpitäjällekin kaikkea huippu kivaa käsiin tulevaa kisakautta(kin) ajatellen.


Yllä olevassa kuvassa testaillaan kesken kutsujen Voitolle Horsewaren Rambo Grand Prix -cooleria. Selkäosa on fleeceä ja alaosa verkkokangasta. Aivan ehdoton loimi kesän kisoihin ja kuljetukseen lämpimällä! Tilanteisiin, jolloin fleeceä oleva loimi on liian paksu, mutta aivan loimetta ei kuitenkaan halua työssä ollutta hevosta taluttaa ja / tai kuljettaa. Mahavyöt ovat irroitettavat, edessä on yksi solki.

Voitto tahtoi tämän ja tottakai Voitto sen sitten sai.Neiti Ratsastaja- Tallinpitäjälle tuli käyttöön ja näyttöön Maloukin ratsastussukat, softshell -liivi ja Horsewaren sininen lippis. Me ollaan nyt Voiton kanssa ihan sävy- sävyyn, joten kelpaa liikkua kotipihan ulkopuolellakin!!


Haluat itse järjestää kutsut kotonasi tai tallillasi? Hop hop, Pauliinan yhteys siinä tapauksessa! Laita viestiä, soittaakin saa, vaikka et vaikuttaisikaan aivan Turun tienoilla. Tällä hetkellä kaukaisimmat kutsut taitavat olla sovittuna Vaasaan...

Kotikutsujen tapaan emännälle luvassa lahja ja myynnin mukaan lisäksi jotain pientä extraa.

Tykkää SPV Horses:n Facebook- sivuista, niin pysyt menossa mukana!


2 kommenttia:

 1. Voi kuinka hieno idea, järjestääköhän kukaan tälläisiä Etelä-Suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä... Mutta Pauliina voi tulla! Rohkeasti ottamaan yhteyttä! :)
   Yhteystiedot näet yltä.

   Poista