LISÄTIETOA:

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

* * * Kaksi ja puoli viikkoa laatuarvosteluun - KÄÄÄÄK! * * *

Tällä pohjalla kelpaakin tanssahdella! Voiton koulutreeneistä 19.8.2014.

Päivä päivältä ollaan lähempänä tämän vuoden päätavoitetta - nuorten suomenhevosten laatuarvostelua! Enää on vain 16 päivää niihin hetkiin, joihin ollaan treenattu ja tähdätty koko vuosi. Tai itseasiassa jopa pidempään, koska viime vuonna jäi 4-vuotiaan Voiton terveydentilan vuoksi kinkerit väliin karsintoja myöden.

Viimeisten viikkojen ohjelma on hyvin pitkälti kasassa. Luvassa on koulutreeniä, esteloikintaa, maastoilua ja tottakai myös lihashuoltoa hieronnan merkeissä. Tällä hetkellä ollaan kovin luottavaisena tulevasta!


Tänään kävi super-seppämme Tapani kengittämässä ja vuolemassa koko tallin kavioasukaskuntamme. Miniponeille lyhyempää töppöstä, Porrelle perus-menomonot ja Voitolle tietysti sellaiset kisakengät, että kelpaa laatareissa näyttäytyä. Ensimmäistä kertaa ruuna laitettiin kuumakengityksellä! Voittoa juttu ei yhtään hetkahtanut, itse olin kyllä silmät lautasen kokoisena uteliaisuudesta tutkimassa tapahtumaa.
Huomenna Maija ratsastaa Voittiksen. Voisin melkeinpä taas tauon jälkeen luvata teille videokuvaa!

2 kommenttia:

 1. En olekaan koskaan nähnyt kuumakengitystä livenä. Mutta kai se noilla suomenhevosilla menee ihan verissä toi sepän luona käyminen. ;)
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän super sepällä on systeemit mukana ja kuumakengittää asiakkaan luona. :)
   Aikasmoinen käry tuosta käy! Ei missään suljetussa ja pienessä tallitilassa kyllä kykene tekemään...

   Poista