LISÄTIETOA:

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Puolet puolikkaasta


Terveisiä Hööksin alesta! Alkaa olla jo pari viikkoa siitä kun tein sähköpostimainonnan innoittamana iskun Raision Hööksiin. Aletuotteiden hinnoista luvattiin vielä puolet pois, joten edullista tavaraa oli tarjolla. Ajatuksissa oli loimet, mutta valikoima oli huvennut jo olemattomiin. Edes hevosteni käyttämää norsukokoa 165 cm ei ollut jäljellä kuin yksi kappale yhdestä loimesta!

Loimet jäivät siis periaatteessa ostamatta, mutta käytännössä yksi kuitenkin mukaan tarttui. Ylläolevassa kuvassa on sadetta pitävää kangasta oleva heijastinloimi. Olen tehnyt jo vuosia sitten päätöksen, ja pysynyt siinä, että en ratsasta pimeässä. Nyt kuitenkin ajattelin varustautua tällaista mahdollista tilannetta varten. Sitä en tosin kokeillut, että miten tuo selkämitta riittää. Saattaapi full-koko olla liian pieni peittämään puttejeni pyöreää perää...


Itselleni mukaan tarttui mukavan värinen hevosaiheinen t-paita. Eipä ollut hintaa tälläkään kuin muutama euro.


Yhdet suitset tarttuivat matkaan mukaan. Mukavan pehmeät Gold Metal- merkkiset kaunokaiset. Sirot, kauniilla otsapannalla varustetut suitset taitavat tulla Voiton käyttöön jossain vaiheessa. Nyt laitoin ne päähän kuvausta varten ja koko oli ainakin oikea.

Kuvien laatu oli suorastaan surkea. Piti ottaa hienoja ja edustavia kuvia uusista päävehkeistä, mutta enhän mää siinä onnistunut... Alla olisi paras huonoista kuvista, eihän niistä edes näe kunnolla minkälaiset suitset tuli ostettua. Ja tuo Voiton ilme... Jos katse voisi tappaa, saattaisi tämä tallinpitäjä olla aikas heikossa hapessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti