LISÄTIETOA:

torstai 14. elokuuta 2014

Uutta kivaa!

Olin viime keskiviikkona treffeillä komean ja miellyttävän suukirurgin kanssa. Tapaamisemme sujui hienosti hänen näyttäessään tiiminsä kanssa ammattitaitoaan. Erosimme hyvällä mielellä puhelinnumerot vaihtaneena. Nyt olen kuitenkin hieman vihainen hänelle! En saa häntä mielestäni... Miten se edes voisi olla mahdollista, kun olen viettänyt unettomia öitä seuranani läjä kylmäpakkauksia, poskien ollessa kuin ahneella hamsterilla, mustelmaa on puoli päätä ja ravinto on nautittu pillillä tai pikkulusikalla.... Mutta pahuksen viisaudenhampaat, ne mutkalla ja syvällä olleet mokomat, ovat nyt pois!


En siis ole edelliseen viikkoon ollut ratsastamassa, tai treenannut hevosia mitenkään, olen vain surkeana super-särkyineni inissyt sohvan pohjalla. Nyt kun alkaa olemaan tämä hammasprojekti voiton puolella ja aivotoiminta palautumassa normaaliksi, voin ilokseni esitellä uudet ratsipöksyni! 


1hevosvoiman valikoimasta putkahti tämän neidin postilaatikkoon tässä taannoin tummansiniset Equetechin Perform -ratsastushousut. Niistä kerrotaan "Korkeavyötäröiset, kauniit kokopaikkaiset ratsastushousut kaikkiin lajeihin. Vahvistetut istuinosan saumat, laadukas kokopaikka, vyönlenkit ja sukkalahje.
Konepestävät. Equetech -laatua, joka kestää käytössä ja näyttää hyvältä. Erittäin hyvälaatuiset ratsastushousut, mutta silti edullinen hinta."


Eipä tässä paljoa ole muuta lisättävää. Pöksyt ovat miellyttävät jalassa ja niiden kanssa kelpaa kevennellä vähän hienoimmillakin maneesin puruilla valmentajan katseen alla. Aiemmat Equetechin ratsihousuni ovat aktiivikäytössä nyt pitkälti toista vuotta ja niitä on pesty ja pidetty, pesty ja pidetty ja taas pesty ja taas treenattu ne jalassa. Eivät ole venyneet yhtään mihinkään, kangas ei ole hapertunut eikä muutenkaan voi moittia! Uskon näiden tummansinisten kaverien olevan yhtä vahvaa tekoa kuin edeltäjänsä!

Arvaattekos muuten miten vaikeaa on itse kuvata päällään olevia housuja? Aikas vaikeaa - lopputuloksen näette tuossa vieressä, hih hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti