LISÄTIETOA:

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ettei totuus pääsisi unohtumaan

* * * Eilen kivaa hevostelua, tänään taas kompurointia positiivisuuden ylläpitämisessä * * *


Maneesireissu meni super hyvin maanantaina. Porre liikkui äärettömän hyvin ja tuntui paremmalta kuin moneen vuoteen! Ylämäkeä seuraa yleensä alamäki, niin tälläkin kertaa. Tänään bongasin alkuiltapäivällä keittiön ikkunasta tarhassaan, litimärässä lumessa, kyljellään makaavan vanhus-ruunan. Ähky. Jes!

Kävin käskyttämässä hevosen jaloilleen ja katselin muutaman hetken Porrea. Puhelin käteen ja soitto lähikunnan eläinlääkärille. "Moi. Täällä olisi tämä vanhempi suomenhevoseni taas ähkyssä. Ai, pääset heti? Hyvä juttu. Tiedätkin osoitteen..."

Seuraavan puolen tunnin aikana ruuna koki pienimuotoisen parantumisen ja näytti hyvinkin pirteältä eläinlääkärin kurvatessa pihaan. Perustutkimukset ja kipulääkettä suoneen. Letkutuksesta luovuttiin yrittämisen jälkeen, Porre kun oli sitä mieltä ettei häneen kärsäänsä kosketa.

Melassivesi maistui, leivänpalat upposivat ja heinääkin kävi mutustelemassa. Iltaruokinnan aikaan kaikki näytti ihan normaalilta. Toivottavasti vielä aamullakin!

* * * 

Päivän biisi:Vieläkään en aio luovuttaa
En milloinkaan, milloinkaan

Haaveeni ovat suuria satuja,
tarinoita huomisen hienoista hetkistä

Sadetanssi - Suuria satuja

5 kommenttia:

 1. Nuo ähkyt on kyllä hirveitä. Oma tamma meinasi kuolla toissa syksynä ähkyyn. Toivottavasti vanha herra voi jo paremmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porrella kaikki hyvin! :)
   Upi (ex-miäs) hienosti taas kiteytti vitsikkäästi tämän(kin) ähkyn "kyllä se joku kerta siihen vielä kuolee". Kiitin häntä kauniista sanoista. :P

   Poista
  2. Näin juuri,

   Mä olen tasaisin väliajoin saanut kuulla uhrautumiseni ja satsaamisen olevan ihan turhaa, jos kohteena on hevonen. Se katsos kuolee jonain päivänä kuitenkin. Nii-i, harva täältä on toisaalta koskaan hengissä selvinnyt. ;)

   Poista
 2. Mä jo luulin, että tää on hyvä viikko. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me näin pienistä vastoinkäymisistä lannistuta. Kaulukset pystyyn ja tuultapäin.

   Poista