LISÄTIETOA:

maanantai 24. helmikuuta 2014

Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain lainattua

Alkuun päivän positiivisin pläjäys: Tänään(kin) sain pidettyä kaikki tallini kaviokkaat hengissä! Ihan koko päivän! Jeeeeeee!

Sitten otsikon viittaamiin juttuihin.

Mitä uutta?
Huomenna on Voitolla klinikka-aika. Otetaan ruunasta hiekkakuva ja aion kysellä todella paljon näistä meidän murheista. Pohtia asiaa sielläkin monelta kantilta ja toivoa, että Voitto voisi olla apuna ongelman ratkaisemisessa.

Mitä vanhaa?
Täällä oltiin taas tänään ähkyoireisia. Vanhempi miniponi makoili märässä hiekassa... Nousi ylös pyynnöstä, mutta meni taas pienen ajan päästä takaisin. Herkut eivät oikein uponneet ja muutenkin ponissa oli "joku juttu" pielessä, koska siihen kiinnitin jo noin tuntia aiemmin huomiota.

Oireilu loppui, kun kävin taluttamassa miniä n. 3 km lenkin ja pyöritin ravissa vielä siihen päälle muutaman minuutin liinassa. Tämän jälkeen heinä maistui taas, huh huh! Ehdin taas miettiä, että aikooko nämä konit kuolla käsiin ennenkuin saan mistään mitään selville!!!

Hiekalta suolistossa tämä alkaa nyt vahvasti tuntua... Mutta ei hutkita vielä, tutkitaan ensin huomenna tuo yksi potilas!

Mitä lainattua?
Miniponilapsi Hurja- Urmas muutti tänään lainaponiksi hyvän ystäväni luo! Varmasti moni tämänkin blogin lukijoista jo huomasi, että Marjutin SD-teamin jäseneksi oli ilmestynyt tutun näköinen otus. Hurmaksen seikkailuja voit seuraavien kuukausien ajan seurata Marjutin blogista.

Loppuun vielä päivän kuvat: Leikkiviä poneja ruudun täydeltä!

Minishettis vs. Standardi

Sama vielä videona:Huomenna on jännä päivä! Nyt unille, kauhistuttaa jo ajatuskin kello kuuden herätyksestä! Jos huomenna ehtisi niihin teidän kommentteihinkin vastata...

5 kommenttia:

 1. Hih, tuo meno näyttää kyllä siltä että joku päivä miniponi saa vielä nenilleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on suuri luotto tuohon omaan poniini Dukeen. On ihan ääreiskärsivällinen kaveri. :D

   Poista
  2. Miniponi on niin herran nuhteessa ollut täällä Issikka-isoveljen valvovan silmän alla ja heti kotoa poistuttuaan muuttuu RIIVIÖKSI! :D

   Poista
 2. Iih, poneja! Kylläpä shettiskin näyttää isolta tuohon minitermiittiin verrattuna. Mainiota menoa!

  Toivottavasti ähkyjen syy selviää. Tavallaan sitä varmaan toivoisi, että syy on hiekka, niin ainakin olisi sitten joku selitys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minillä ja standardishettiksellä on jotain eroa. ;)
   Tämä mini on meidän kahdesta otuksesta vieläpä se suurempi.

   Ei ollut ähkyn syynä Voiton kohdalla ainakaan hiekka. Ongelman selvittäminen jatkuu. :/

   Poista