LISÄTIETOA:

torstai 6. helmikuuta 2014

Videot - ihanan armottomat totuudenkertojat

Porre selvisi ähkystään tällä(kin) kertaa. Ruuna oli hengissä ainakin vielä tuossa jokunen tovi sitten, kun kävin iltatallihommat tekemässä. Mistä tuo kaasuähky tällä kertaa johtui - paha mennä sanomaan. Yhtään mikään ei ole muuttunut, joten taisi olla kuun ja tähtien asennot toisiinsa nähden vain epäsuotuisat.

Katselin videoita maanantain maneesikeikalta ja näytti olevan aikasten karua materiaalia omalta osaltani. "Parempaa istuntaa etsivä tallinpitäjä" on hyvinkin viiltävästi luonnehdittu. Sitä parempaa istuntaa meinaan saa ihan vielä jokusen hetken etsiä ja treenata. "Taru, kanna kädet". Mitä, mikä se semmoinen juttu oikein on... Koskaan ole sellaisesta kuullutkaan.

Tämä nyt ei kuitenkaan ollut asian pointti ollenkaan. Se oli Porren laukka! Mitä on tapahtunut?!18.11.2012 vs. 3.2.2014


Tiedän oikean vastauksen. Vaikka ikää on tullut ruunalle lisää videoiden välissä, on terveydentila papparaisella tällä hetkellä suorastaan loistava. Ei rikkinäisestä saa ehjää, mutta käyttökelpoisen kyllä. Olen niin iloinen, että Porre ei ole tällä hetkellä kovinkaan vaivainen ja näyttää uudemmassa videossa samalta miltä tuntui selkään!!

* * * 

Päivän biisi:Enemmän kuin milloinkaan
Nyt tunnen sen
Käydä voisin uudestaan taa vuosien
Sieltä alkaa voisin
Enkä eläis toisin
Miettinyt niin mä oon
Selvemmin kuin milloinkaan
Nyt nähdä voin
Paljon antoi tullessaan
Se minkä koin
Useinkaan ei rahat maineet
Oo onnen alkuaineet
Siihen riittää kun
Päivän taas sain elää

Finlanders - Enemmän kuin milloinkaan

13 kommenttia:

 1. Olet saanut siitä niin hienon! :) ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Porre on tosin aina ollut hieno! :) Nykyisin vain valitettavasti varjo entisestä loistostaan (eli viisi - kuusi vuotta sitten ennen kuin hajotti selkänsä tapaturmaisesti).

   Poista
 2. Wau, kyllä se vaan näyttää hienolta tuossa uudemmalla videolla, mainiota että vanhus pidetään vedossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpi vanhus pidetään vedossa? Porre vai minä? ;) Porrea on pelkästään ilo liikuttaa. Vanhus-ruuna on niiiiiin täydellisen "käteen sopiva" kaikkien näiden yhteisten vuosien jälkeen. Papparainen osaa kaiken tarvittavan, joten kyydissä voi vain fiilistellä. Mielestäni Porre pitää omaa ratsastustaitoani yllä, saan hioa korvakarvan asentoa suhteessa kulman kaarevuuteen ja etsiä vatsalihaksia sekä kaikenmaailman erilainen ratsastuksessa tarvittavia lihaksia. :)

   Poista
 3. Waude mitä laukka-askeleita uudemmalla videolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän määkin! Ja mainiointa on se, että kuvaaja sanoi, ettei saanut parhaita pätkiä ollenkaan videolle. Piti pientä kiirettä kuvata, pitää vauva tyytyväisenä ja kerätä kakkakasoja maneesista samaan aikaan. :D

   Poista
  2. En saanutkaan! :D Aina kun tuli täydellinen pätkä, olin talikonvarressa tai kaukalon äärellä. Tuo mun kamerani painaa niin paljon, ettei sitä yhdellä kädellä paljoa pidellä. Tuon uusimman postauksen videon heilahdus hyvä tyyppiesimerkki siitä. ;)

   Poista
 4. Hienoa laukkaa viimeisellä videolla! :)

  VastaaPoista
 5. Voit kuvitella hämmenyksen määrän kun luin esittäjäksi fintelligens ja painoin play.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fintelligens ja Finlanders... Näääääh, melkein sama asia! :D

   Poista
 6. Mikä vaiva Porrella on selässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okahaarakkeissa sanomista, ristiliitos sökönä ja selkäjänne vaurioitunut. Enemmän kuin yksi jalka haudassa siis...

   Poista