LISÄTIETOA:

torstai 20. helmikuuta 2014

Olin (taas) hirmuisen taitava!

* * * Tämä on perussettiä täällä meillä. Valitettavasti. * * *

Voitto tammikuussa 2014

Olin sopinut treffit "naapuriin" yhteistä maastoretkeä varten. Otin ratsukseni Voitto viis-veen ja ajattelin kipitellä metsän läpi nopeasti tapaamispaikalle, jotta en myöhästy. Oikoreitin kesto on 10 minuuttia ja olen tepastellut sen hevosella monen monta kertaa.

Tällä kertaa kolahti näppäryys omaan nilkkaan! Voitto on täysin suuntavaistoton eikä omistajansa paljoa parempi ole. Lopputulos: "Oikoreitille" tuli pituutta 50 minuuttia ja myöhästyimme törkeästi! Jos olisin tietä pitkin mennyt, olisin ollut perillä alle puolessa tunnissa.

Saanko syyttää Voittoa? Se ei todellakaan tiennyt minne mennä ja johdatti tädin harhaan! Mutta löydettiin sentään pois sieltä metsästä. Se on positiivista!

Pitää myös mainita, että eilen kävin Porren kanssa super mahtavalla maastolenkillä! Vanhus-ruuna on jotain niin parasta!!!

* * *

Päivän korvamato:


Teet meistä kauniin, teit meistä
Kauniimpaa kuin muut
Teit unelmaa, teit parempaa
Teit meistä kauniin, teit meistä
Kauniimpaa kuin muut
Teit unelmaa, teit parempaa

Apulanta - Teit meistä kauniin

4 kommenttia:

 1. Haha, mä olen myöskin erittäin hyvä eksymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää onnistun autolla eksymään erittäin helposti, mutta onnistuu se hevosellakin. Tutulla reitillä... :D

   Poista
 2. Vuokrasin joskus new forest-ponia maastoiluun, minulla ei ollut puolinakaan aikoina käsitystä siitä missä me maastoilimme (kahden ponin kanssa) mutta poni sai valita aina tien, ja yleensä tuli tehtyä sellainen puolentoista tunnin maasto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tallipaikalla oleva issikka on ihan super! Se osaa aina kotiin ja välillä kierrättää meitä uusia reittejä pitkin. Porre sentään pysyy tutulla reitillä kartalla oikein hyvin, mutta Voitto on aivan toivoton... Se haaveilee ja haahuilee aina hölmönä. :D

   Poista