LISÄTIETOA:

maanantai 22. joulukuuta 2014

Hyvää joulua, Tarulle!

* * * Toivottaa Taru * * *

Maija ja Voitto 12.12.2014

Viime vuonna ostin itselleni joululahjaksi muutaman uuden satulahuovan. Vuotta aikaisemmin ostin myös satulahuovan (tämän postauksen kuvassa olevan!) ja ratsastushousut (yhä käyttämättöminä kaapissa laput kiinni, kröhöm).

Tänä vuonna ajattelin hemmoitella itseäni pienellä, aurinkoa moneksi päiväksi tuovalla, hemmoitteluhetkellä. Otin Porren maneesille mukaan! Porren kyytiin on aina kotoisaa kiivetä, fiilis on aivan erilainen kuin Voiton selässä. Pörri on kompakti paketti, jolle on kaikki helppoa tai meille on kaikki helppoa yhdessä! Vanhuksen satulassa saa tunteen siitä, että tämä sujuu, tämä me osataan.

Itseasiassa papparainen liikkui todella loistavasti hyvällä pohjalla! Nautiskelin ryhdikkäästä ravista ja helposta laukasta. On siitä aikaa useampia kuukausia, kun Porre on tepastellut muualla kuin maastoreittejä pitkin. Siitäkin huolimatta tuntui taas siltä että jatkettiin siitä mihin on edellisellä kerralla jääty! Maneesimaksun hinnalla voi saada valtavan hyvän mielen!

Myös Maija ja Voitto tarjosivat lisäbonuksen! Satula ei valunut! Tai valui, mutta vähemmän. Laitettiin lampaankarvaromaani satulan alle ja siitä saattaisi saada apua tähän satulaongelmaan toistaiseksi. Voitto lisäksi teki erittäin hyvän treenin (vastalaukkoja ja väistöjä)! Olen taas pitkään hakannut päätäni seinään epätoivoisena siitä, ettei Voitosta tunnu tulevan yhtään mitään. Nyt ajattelen, että ehkä sittenkin.

Aurinko paistoi perjantaina niin hienosti edellä kerrottujen syiden vuoksi risukasaan, että olen ansainnut levyllisen suklaata.  ...ja Voitto kolmen viikon loman.

4 kommenttia:

 1. Mitä siitä Voitosta pitää tulla?
  Maijan kaltainen ratsastaja vie vaikka muulin mitallisijoille jos se on tärkeintä harrastuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitosta toivon aluekisatason kouluheppaa itselleni. Maija saa treenata vielä tulevan vuoden ahkerasti syksyn kasvattajakilpailuun, mutta sen jälkeen pitäisi opetella ratsastamaan paremmin ja yrittää saada nuorukaisen ja meikäläisen yhteistyö paljon sujuvammaksi.


   Maija on super taitava! Ja vie sen muulinkin mitaleille! Kuten Voitonkin syyskuussa 5-vuotiaiden laatuarvostelussa ruseteille. ;)

   Poista
 2. Minäkin toivotan oikein Hyvää Joulua ja onnea vuodelle 2015, niin Tarulle kun kaikille karvakorvillekkin, pygmi miniponia myöden <3

  VastaaPoista