LISÄTIETOA:

maanantai 16. syyskuuta 2013

Syksyisiä fiiliksiä

15.9.2013

Eilen illalla tein sen ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Ensimmäistä, mutta en varmasti viimeistä. Ja tänään tein sen toista kertaa heti perään. ILTATALLIN PIMEÄSSÄ.

Säilöheinäpaali on avattu, laitumet kaluttu loppuun, tuuli puhaltaa, lehdet lentelevät keltaisen erisävyissä, pihavalot pitää sytyttää ja hevosille pukkaa talvikarvaa kovalla vauhdilla. Paljon syksyisiä fiiliksiä. Toistaiseksi (kelin puolesta) jätkät viettävät vielä eloaan yötä-päivää ulkona, mutta talliaika kurkkii jo nurkan takana.

Viimeisiä ruohonpätkiä nyppimässä laitumella
Stimir ja Kalilei 15.9.2013


Minitermiitti 2vee pääsi yötä vasten vielä hännän pesuun ja harjaukseen. Muistin hoitoaineenkin! En jakanut Fructista ponin kanssa, vaan orhin häntä kokeili tällä kertaa Loreal Elvital Total Repair -ainetta. Tepsiiköhän yhtä hyvin kuin vihreäpurkkinen kilpailijansa? Se selviää huomenna.

Huomenna Miniponi esiintyy Kotimäessä Hippoksen tamma- ja varsanäyttelyssä. Kello oli nyt illalla 23, kun oli poni kiillottuna jätetty karsinaan odottamaan tulevaa. Tähän pitää lainata ystäväni Marjutin tämän illan FB-kirjoitusta: "Nää on näitä iltoja, kun vaihtoehtona olis lämmin villaviltti, hyvä tv-sarja ja kotisohva - ei sillä, poni on puhdas nyt."

2 kommenttia: