LISÄTIETOA:

tiistai 24. syyskuuta 2013

TOP5: suosikkiratsastusvarusteeni

* * * Tarulandian TOP5- listaviikon toinen listaus * * *


Listan numero 1 on yhtään miettimättä kisakypäräni: GPA Speed Air. Tämän ostoa tuli mietittyä hetki, jos toinenkin. Hintahan on tyrmäävä. Lopulta kuitenkin kaupat tein enkä voi lopettaa tämän kehumista! Tunnin kenttätreenin tai maastoköpsyttelyn tekee vaikka mikä hikipotta päässä, mutta kesäkuumalla suoritetut tunteja pitkät mr-kisat ja/tai -treenit saavat toivomaan ilmastointia kypärään. Täällä ilma kulkee ja kypärän vaihdon myötä sai sanoa "heihei" kypäräpäänsärylle sekä littanille, märille hiuksille!

 
Numero 2 on myös "premium"-ratsastusvaruste: Veredus Guarnieri -nahkasaappaat. Tiesin tarvitsevani uudet nahkasaappaat ja nämä tulivat vastaan Hevoset -messuilla keväällä 2011. Ihmettelin ulkonäköä, kokeilin jalkaani näitä ufojalkineita ja kyllä - rakastuin! Ulkonäkö jakaa mielipiteitä, mutta jalassa nämä ovat jumalaisen hyvät! Elämäni paras heräteostos!


Kolmosena listalta löytyy Equetechin ratsastushousut. Vaikka näitä on pesty ja käytetty, pesty ja käytetty, nämä ovat aivan yhtä ihanat kuin toukokuussa kehuin! Tai kehuin jopa silloin jo kahdesti! Kavereilta olen kuullut pelkästään samaa ihastunutta kommentointia näistä pöksyistä, joten en ole mielipiteeni kanssa yksin! 
Equtechin ratsastushousuja (ja muita ratsastusvaatteita) saa tilattua 1hevosvoima.comista!


Listalla sijalla neljä on MacWet Micromesh -käsineet. Nämä voittavat toiset suosikkihanskani Roecklit! Mukavan pehmeät käteen, hengittävät, ei-venyvät, vahvike jokaisen sormen välissä, rystysen puolella hengittävää harsokangasta. Suosittelen!


Viidennen sijan listalla ansaitsevat ensimmäiset Kingsland- vaatteeni. En ole merkkitietoinen, mutta nämä vuosi sitten lahjaksi saamani kolme KL-vaatetta ovat suosikkilistallani ansainneet sijansa. Huppari on "maailman paras", pipo ihana ja takki tämän hetkisillä keleillä jokaikinen päivä arkikäytössä. Hyvännäköisiä vaatteita ja ah, liian hintavia jatkuvaan tallikäyttöön.

* * *

Melkein voisi vetää hieman pientä yhteenvetoa listani tavaroista: laatu maksaa, mutta on myös suurelta osin hintansa arvoista! GPA- kypärälle ja Vereduksen saappaille jätti-isot peukut! Valitettavasti niiden mukana ei tullut parempaa ratsastustaitoa, miten ikävää, hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti