LISÄTIETOA:

lauantai 28. syyskuuta 2013

Tiimityötä

* * * TOP5: Tiimityötä parhaimmillaan ja samalla myös unohtumattomia kisareissuja * * *

1: Meidän viimeisimmät (viimeiset) mr-kisat Sastamalassa 11.5.2013
KISATARINA

2: Jokioinen 3.3.2012
KISATARINA

3: Punkalaidun 15.9.2012
Ensimmäisenä Teija Kojo - Hessin Pirpana, takana
Team Pumpulienkelin Hilla Salopää - Go Get'm Girl
KISATARINA

4: Kaikkien aikojen THE KISAREISSU: Punkalaitumen mr-SM-kilpailut 28.7.2012
Leukemiahoitojen keskeltä huoltamaan kisoihin, super kuuma päivä, ell-sotkua...
KISATARINA

5: Laitila 5.10.2012
KISATARINA

Olen tehnyt tietynlaista surutyötä samalla kun olen kuvakansioita käynyt läpi näitä otoksia etsiessäni. Tällä kolmen koplalla on kierretty vuodesta 2010 matkaratsastuskisoja ja tuntuu erittäin haikealta tietää, että tämä oli tässä. Ainakin niillä tiedoilla, jotka nyt tiedän.

Me olimme tiimi. Minä, Upi ja Kalilei: Ratsastaja, Huoltaja ja Kisaratsu. Rutiinit syntyivät ja vahvistuivat kisa kisalta, yhteistyö parani lähes sanattomaksi viestinnäksi vuosien myötä ja luotto tiimin jäsenten kesken oli vahva. Ne harvat kerrat, kun Upi ei päässyt kisoihin huoltamaan, päättyivät kisat lähes poikkeuksetta hevosen osalta eläinlääkärin hoitoon. Yhden puuttuessa porukasta, olivat loput kaksi paljon haavoittuvaisempia.

Matkaratsastuksessa oman porukan keskeinen tekeminen korostuu ja kisaaminen rakentuu tiimin ympärille. Ratsukko ei ole mitään ilman huoltojoukkoaan! Tämä on tärkein asia, mitä olen oppinut näiden mr-kilpailuvuosien myötä. Jokainen oli valmis antamaan kaikkensa toisten puolesta.

Kalilei on ollut kisakumppanina uskomaton. Ulospäin se näyttää vain vinojalkaiselta ja pönäkältä suomenhevosen pallerolta, mutta sen sydän on pelkkää kultaa. Se on sitkeä, äärettömän nopea palautumaan rasituksesta ja valmis antamaan itsestään kaiken - ja paljon enemmänkin.

+ bonus Nummi-Pusulassa 7.7.2013
KISATARINA

4 kommenttia:

 1. Voi apua, sain aamun naururehvakan.. jospa kuitenkin Salopää. Hih!
  Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. On kyllä pakko myöntää että haikealta tuntuu kun matkaratsuputtekolmikkomme on nyt mennyttä elämää, Kalilei, Kitka ja Lilli. Me vielä aiomme ainakin yhdet kisat käydä, mutta ei ne ole mitään ilman teidän matkaseuraa! Ehkä vielä jonain päivänä polkumme kohtaavat tai niitä yhdessä kopsuttelemme uusien kaviokkaiden kanssa. Toivotaan ainakin niin! Kiitos kaikista yhteisistä kisakokemuksista ja vertaistuesta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkakisoissa yhteinen tekeminen on ollut se paras juttu. Meidänkin puttetiimi oli aikasten kova!!!

   Täällä kasvaa Voitto 4vee seuraavaksi kilparatsuksi, mutta luulen sen pysyvän kouluratsastuksen saralla suurimmaksi osin. Ehkäpä me joku pienen pieni mr-kisakin käydään kipittelemässä, eihän sitä koskaan tiedä... :)

   SUURI KIITOS itsellenne kaikesta yhteisestä touhuilusta! Kisat, leirit, valmennukset, höpinät hevosista ja treeneistä! Moniin mahtaviin ihmisiin on tullut tutustuttua lajin kautta. :)

   Poista