LISÄTIETOA:

tiistai 1. lokakuuta 2013

Aamun ensimmäinen näky ikkunasta ...

... oli KARANNUT PONI !


Kuva otettu keittiön ikkunasta ja siellähän se, terroristi-termiitti 2vee, on mutustamassa ruohoa aivan väärällä puolella aitaa. Mutta koska tämä ranchi on siellä kuuluisassa "keskellä-ei-mitään" -paikassa, ei tilanteessa ollut mitään hätää. Elämässä täytyy olla tietynlainen tärkeysjärjestys! Ensin FB-päivitys, sitten aamupala ja vasta kolmantena kävin hiukan rapistelemassa hapankorppuja tuossa pihalla ja tuuppaamassa ponin takaisin lähtöpisteeseen. Mistälie puikahtanut, aidat olivat ainakin ehjät ja kaverit nököttivät tarhassaan sisäpuolella.

Tässä on nyt ollut kaikenlaista extra sutinaa ja hepatkin ovat viettäneet muutaman viikon jonkunsorttista syyslomaa. Jos tässä taas saisi aktivoiduttua ja saisi Voittoa vietyä ratsutettavaksi kotiliikutuksen ohessa. 


Harjasta vanha letti avattu.

Tätä ajatusta silmällä pitäen illalla pidinkin "my little pony" -teemalla Voiton komistushetken. Kunnon harjaus (karvaa lähtee!), harjan uusi letitys ja hännän pesu. Olen nyt ihastunut käyttämään hoitoainetta hevosen jouhiin pesun jälkeen ja kaikki itseltä käyttämättä jääneet hiusten hoitotuotteet saa kätevästi hukattua hevosen hoitoon. Tällä kertaa Voiton häntä peseytyi vaaleisiin ja vaalean ruskeisiin hiuksiin (= jouhiin) tarkoitetulla Klorane Kamomilla -shampoolla ja hoitotuotteeksi valikoitui (hevostyyliin sopivasti) Klorane Kaura -hoitoaine. Kyllä nyt kelpaa taas pyöriä pölyssä ja sotkea jouhet mustiksi!


Selvitys

...ja uusi letti piperrettynä.

7 kommenttia:

 1. Melkein putosin tuolilta tuon sun tärkeysjärjestyksen takia xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kait mää nyt ruuatta lähde kirmaamaan tuonne pihalle. Ja sapuska sekä FB kuuluvat aina yhteen. :D
   Hyvä ruoka, parempi mieli eli olisin voinut olla ponille jopa vihainen muuten. ;)

   Poista
 2. Miksi pidät Voiton harjan letillä? eikö ole hevosesta epämukava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiton harja on sen verran pitkä, mutta ohut, että se on tosi helposti sotkussa ja kiinni monessa paikassa, että helpompaa sekä myös siistimpää pitää sitä letillä.
   Eikä hevosesta tuollainen letti tunnu epämukavalta.

   Poista
 3. aivan ihana blogi!

  elamaonnytt.blogspot.com

  VastaaPoista