LISÄTIETOA:

torstai 24. lokakuuta 2013

Lisää höpinää pihaton ovisuikaleista

En muistanut kerralla näköjään ihan kaikkea ...

sisäpuolelta
Mites meillä on nuo suikaleet kiinni mökin oviaukoissa?
Ostin pcv- suikaleiden kanssa samasta paikasta ripustuskiskoa ja se on aivan super PRO! Kisko koostuu kolmesta erilaisesta palasta: metrin mittaisesta pätkästä "hampaita", joka ruuvataan kiinni oviaukkoon, ja litteistä reiällisistä levyistä, joiden väliin suikale puristetaan kiinni pienillä muttereilla. Suikaleet leikataan oikean mittaiseksi, sen toiseen päähän laitetaan kiinni reiälliset kaksi metallilevyä ja sen jälkeen suikaleen voikin ripustaa roikkumaan metallikiskon "vastakappaleeseen".

ulkoa

Suikaleet ovat siis irroitettavia ja ne keinuvat vapaasti ees-taas hevosten kulkemisen mukaan. Irroitettavuus on iso plussa, kun esim. uusi asukas tutustuu pihattoelämään tai kesän tullen tyhjennetään koko mökin pohja tyhjäksi.

Huomasin äsken lisäksi googlettaessa, että löytyyhän se firma vielä, mistä meidän liuskat sekä kiskot ovat! Yrityksen löytää osoitteesta http://www.polarsale.com. Voin lämpimästi suositella! Meidän kohdalla ainakin kaupat ovat sujuneet joka kerta erittäin sujuvasti!


Tässä vielä lähikuvaa varustehuoneen "satulahuopatelineestä" kiinnostuneille. Huovat roikkuvat siis Ikean housuhenkareista ja musta koukku on Börjesin valjaiden ripustukseen tarkoitettu pidike. Katso koko postaus: Kurkistus varustehuoneeseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti