LISÄTIETOA:

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Voiko ihanammin päivän enää alkaa

Onko ihanampaa aamua kuin tää
Silmäs kun sä aukaiset
Kohta ulos vilkaiset


Illalla aikaisin unille - aamulla klo 7 ilman kellon pirinää pirteänä ylös ja ulos hevosia ruokkimaan. Kevyt sumu, lämmin ilma, hörisevät hevoset ja aivan täysin tyyni keli. Mikä nautinnollisen ihana aamutalli!
 
Hevostelun jälleen itselle aamupalaksi leipää, ananasrahkaa ja lämmin kaakao. Vieläkö hieman menisi peittojen väliin nautiskelemaan? Koska voin sen tehdä, niin vastaus oli täysin selvä. 
 
Voiko ihanammin loikoilua jatkaa
Onko ihanampaa tapaa niin kuin tää
Päivä paistaa kirkkaimmin
Linnut laulaa meillekin
Sulle kuiskaan vierellein sä jää

Olla vain nyt hiljaa
Pidän kättäs kädessäin
Saan sun päätäs silittää
Miten olis ylösnousun laita kultasein
Aika alkaa uusi päivä tää

Puoli yhdentoista aikaan nautinnollinen venyttely, haukottelu ja herääminen numero kaksi. Ulkona paistaa aurinko ja syksyinen ilma houkuttelee nauttimaan hevostelusta. Suunnitelma on hetkessä valmis! Voitto valjaisiin ja nuoren herran kanssa ihmettelemään luonnon kauneutta.


Todella nätti ilma yllätti hivenen toisellakin tavalla. Siitä todisteita tästä yllä ja alla. Keksiikö kukaan? Vastaus: Neiti Bloggaaja on pitkästä aikaa kameran toisella puolella. Kivaa, että välillä myös näin!

Voiko ihanammin päivän enää alkaa
Onko ihanampaa aamua kuin tää
Rakkaimpani vierelläin
Ihan hiljaa lähelläin
Onko ihanampaa niin kuin on tää


Voitto on ihana, Voitto on paras! Parempaa aamua en ihan heti olisi keksinyt, kuin se mitä tänään oli. Päivä sujui mukavasti ei-hevosellisissa merkeissä ja iltatallihommat tein samalla, koko päivän jatkuneella, harmonialla illan jo hämärryttyä. Tänään oli taas sellainen päivä, jolloin hevoset toivat elämääni pelkkiä vaaleanpunaisia ajatuksia.

Mukavaa syksyistä viikkoa kaikille! 


4 kommenttia: