LISÄTIETOA:

perjantai 4. lokakuuta 2013

Hevostarvikeostamattomuus

Määentarvimitään, määentarviimitään, määentarviimitään -mantra sai aivan uuden ulottuvuuden eilen ja tänään. Montako hevostarvikekauppaa ja -osastoa voi kiertää ilman ostoksia? Monta!
Tuli käytyä vilkaisemassa Raision uusi Hööks ja hiljaista oli kuin huopatossutehtaalla. Ei ristinsielua missään, vain mää ja Marjut pyörimässä hyllyjen välissä. Pikkasen toisenlaista oli liikkeen avajaisissa kaksi viikkoa sitten, kuulemani mukaan...
Kävimme myös Cavalleristissa. Sieltäkään ei tarttunut mitään mukaan. Ei edes sitä miniponien mussuttamaa Pavo- rehua, jota menin hakemaan. Tilaus ei vielä ollut tullut, joten uusi reissu luvassa myöhemmin.
Tarjoustalon hevostarvikeosasto oli täysin tarjoukseton. Kumpikaan meistä ei tainnut siellä edes koskea yhtään mihinkään!

Tänään kävin tsiikaamassa Agri-marketin tarjonnan ja sieltä autoon kannoin YHDEN ostoksen. Sen yhden ja ainokaisen, minkä vuoksi kurvasin paikalle. Porrella alkoi nyt talviruokintakausi eli luvassa on iltasapuskoihin jatkossa Pellavaista turvotettuna.

Muotitietoinen Porre (ja osumaa ottanut poski)

Nyt on myös se aika vuodesta, kun vaaleanvihreä huulipuna on muotia! Koko kaviollinen jätkäporukka sai tänään matolääkkeet. Klinikalla myönnän siis vilauttaneeni maksukorttia "hevos"-liitteisen asian tiimoilta, toisen kerran saman päivän aikana!

Mää tiedän, että olen tehnyt säästämisestä taidetta tietyillä osin, mutta joskus sitä itsekin hämmentyy miten vahvasti pysyy päätöksissään tarvittaessa. Kun ei tarvitse yhtään mitään ylimääräistä heppakrääsää, sitähän pystyy näköjään olemaan sitä ostamattakin! Wau!


Jotain uutta varustetta tuli sentään soviteltua tänään Voitolle ennen ajolenkkiä. Mietiskelen, että voiko 4-vuotiaan suomenhevosen pää yhä vaan kasvaa, mutta ilmeisestikin voi. Eskadronin riimu alkoi kiristää ja pienen hetken ihmettelyn jälkeen varustehuoneen jemmasta löytyi vaihdokiksi käyttämätön Horzen vaaleansininen perusriimu. Tällä mennään jatkossa!

2 kommenttia:

 1. Miten pikku-Voiton pää voi olla noin iso.... En käsitä!
  Ja mä oon myös hyvin ylpeä mun ostamattomuudesta!! :D Tosin se pipo oli ainut, mutta harkittu ja niin pal hyvä ostos olikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitto on niin älykäs, että pitäähän sitä olla pään sisällä tilaa kaikelle sille fiksuudelle! <3

   Sun ostamattomuudesta olen kyllä ylpeä! Wau!!! :)

   Poista